Living today :)

Ja så idag åker man.
Ganska bra att börja dagen med att stiga upp klockan nio. Kanske på grund av att det lät som om pappa höll på att riva ner kökt då han skramlade och hade sig.
Selina sov i sängen tillsammans med mig - nere i fotändan - men vart genast glad då jag var vaken för då visste hon genast vad det skulle ske. MAT!
Aca låg på mammas resväska. Där har hon gjort sig ett litet "hål" hehe väskan är lite böjd då den inte är helt stängd än ;)

Ja man funderar än på vad man skall ha på sig, men det får man väl se sen :)
Och bilder kommer det komma i massor så ni får se min underbara resa med Linda, mamma och Petra (barndomskompis till Linda och mig :)).

Ja, nej jag skall inte göra er mer svartsjuk men ni skall ha ett roligt Sverigeväder ;)
Jag skall ha ett kanon Turkisk väder.

Kram och och va försiktigt i solen, smörj er med Solkräm så syns vi om en vecka från och med
idag ;)

Kyss och kram XoXo

One day left :-'D

AAA Happy moments och jag har RESFEBER!!!
III bara en dag kvar sen drar jag till Turkiet/Alanya :D
Skall bli så jävla skönt <3 Och inte nog med det så vart de ändrade planer för nu kommer inte min Nikon följa med då jag har köpt ett nytt batteri till min casio. Det var allt som behövdes ändras :D Så nu är den spm ny igen <3 Love it!

Ja sen så sitter man här... förbannat yr (efter att man smällt i sig ett helt glas cider - 7.9% - på bara sekunden så nu är man lite så där yr och väldigt go och glad *kramar varenda en som läser detta*

Thihi, ja packningen är klar med :D... nästan -.-
Måste dra på Ica i morgon för att köpa hårdbröd till mig och mjukbröd (och för er som inte känner mig så har jag Gluten Intollerans). Aja men det går snabbt. Jag är snabb så det spelar ändå ingen roll ;P

I morgon runt 17.00 tiden lämnar jag Sundsvall. Mellan 20.00-21.00 lämnar jag Sverige ;) Ni får ringa hur mkt ni vill och smsa men jag kommer då inte svara xD

Haha på er (a)

Här kommer de lite bilder på de ställe jag skall bo på :D

         

     

 
Hehe hoppas jag frestade er tillräckligt ;)

Haha ha en jävla bra somrigt Sverige xD
Bye Bye <3 *puss på kinden*

Shopping :D... sol :D... regn -.-

Aha, solen skinner och de är en underbar dag att kliva upp på. Man gör sig iordning med dushandet så det är klart... tror jag vart där inne i 20 minuter xD. Men iaf så byter man om till ett gult fins halserneck linne och Lee jeans.... Och mörk gröna strumpor, haha väldigt matchande.

Ja mamma hade då bara 51 öre på sitt konto så då vi drar till Birsta vid 10 tiden så måste jag då lägga ut pengar åt mamma.. och dem kommer jag får igen den 27 September. Lång väntan för den som inte har jobb så jag har vart på väldigt dåligt humör hela dagen så reta mig inte tack. Ja också dem hon lånade på shoppingen så vart det också 4000 kr extra som hon lånade som HON skall ha på resan till Turkiet. Får iaf igen dem i morgon med iaf. MKT för en som inte har jobb OCH som blivit av med mkt pengar från sitt eget SPARKONTO.
Men iaf så gick shoppingen bra.

Då vi kommer fram på Birsta så sätter vi oss ner på Ikea och tar en frukost. Jag köpte två kaffe, vatten, en Gl. F. Bulle och sen en frukost bricka åt mamma. Gick bara på 29 kr och då var kaffet gratis :)

Ja efter det började shoppingen och de första man spenderade bort på mamma var inne på Apoteket och HälsoKostlivsmedelbutiken... sammanlagt 499 kr -.-

Efter det så sprang vi och kollade alla andra affärer som vi skulle besöka. Jag själv införskaffade mig: En kappa för 100 kr inne på Cubus, inte nog med det så var det ett fynd. Hon i kassan sa det men jag fattade inte så mkt av det utan tänkte att den kostade säkert runt 399 kr men det visade sig att den skulle ha kostat 600 kr xD
hehe fantastiskt bra pris :P
Sen införskaffade jag min en senapsgul axelväska som jag skall ha med mig till Turkiet. Kostade bara 100 kr och den skall kosta 199 kr tror jag... 100 kr billigare ;)
Ja och sen annat en massa smått och gott :)
Köpte även boken "Genom dina ögon" på Maxi Stormarknad. Kostade 149 kr. Och då innan hade jag kollat på Akademibokhandeln då kostade den där 199 kr... snacka om fynd där med xD
Jordan Tandborste och Deo ^-^

Ja på hemvägen så sitter jag och grubblar... min mamma har lånat sammnlagt 5000 kr av mig... på bara en dag >.<
ILLA, ILLA ILLA ILLA ILLA, vill jag kalla det... Fan jag hatar att låna ut pengar speciellt då jag inte har jobb och inte kan tjäna ihop dem själva :(
Så nu sitter jag här, stress skriver, frustrerad, lättretad och hatar allt och alla. Inte fan vart det bättre då de började regna som fan så man skall in till stan för att växla pengar på Forex och där har de inte ens några Turkiska Lire  att byta mot :@ Alltså, vad fan vi skall åka på Lördag så nu måste vi hämta ut dem nu på Fredag. Fatta vad sådant skall vara så förbannat jävla irriterande.
Ja kommer hem, äter middag, sätter mig här för att PRECIS skriva i bloggen... -"Emma, vill du gå ner och köpa en cider åt mig?" Åh fy fan vad förbannad jag var.
KAN HON FAN INTE SPRINGA SJÄLV? :@  Ne fan de kan hon inte. UTAN JAG, JAG, måste springa ut i regnet för att hon skall få EN cider :@
Jo fan skicka Emma -.-
Inte nog med det glömmer man ID kortet INNE där NERE på systemet så de var bara att springa hem igen och vidare ner igen för att köpa den där förbannade cider jäveln.
Hon som snackar om att gå ner i vikt och kan inte ens röra sig ner tre hundra meter.

Ne nu ger jag upp, jävla fan. Hoppas eran dag var SÅÅÅÅ mkt bättre än min -.- Just nu suger den *****
Jag bjuder på bilder på det jag införskaffade mig idag:

     





Hoppas ni njöt av bilderna ^-^

Lite sent... men aldrig

Det är aldrig försent för att skriva i en blogg märker jag.
Klockan 23.00 sitter jag här på mitt rum och skriver. Funderar på morgondagen och de följande dagarna fram över om vad som skall ske.
Jag vet bara att i morgon besöker vi antingen stan eller Birsta City (igen!!) och denna gången skall de in köpas Bikinis, tvål och duch... krämer kan vi kalla alltisammans ^^
Inte nog med det är de dags att växla in pengarna för nu är det HELA 4 DAGAR kvar tills man ligger på Alanyas vita stränder och solar sig. Åh suck, man känner redan nu den häftiga värmen <3

Inte nog med det så känns det helt underbart att få komma bort härifrån. Och lite oroligt för katternas skull, men jag tror Gustav blir den som får ha koll på måttet av deras foder för jag vet hur de slutar då pappa skall ge dem maten... halva matskålen full >.< INTE bra enligt mig, för mkt av den maten... KAN orsaka att Selina blir lös i magen igen och kommer tillbaka vid den dåliga vanan. Så Gustav vet de exakta måttet. Bra!
Hehe lådan med vet de alla TRE om så den kan rensas en gång om dagen (man har ju trå lådor nu) så det är helt perfekt :P

Ja vad skall man själv packa då? Mamma och Linda är redan igång... Petra med tror jag. Jag har fan inte ens vikt upp min resväska ännu xD Ha-Ha-Ha skrattaretande.
Men den skall göras det i morgon. You have my Word on that ;)
Nej... jag skall nog sova nu, börjar märka att man vänder på dygnet och de vill jag inte ^-^

Hehe ja skall skriva om bröllopet med... men det blir EFTER resan... om 1 ½ vecka ;)
Haha

God natt sömn <3

Gay varning!!

Haha jag glömde berätta en sak då jag var på krogen Oskar med kusinen natten från Fredag och Lördag ;)
Haha ja vi står på dansgolvet som vilket annat och dansar till all världens bästa musik som finns och som dessutom spelas något bättre på krogerna än i sin gene radio/dator.
Ja men jag hade nyss då fått upp ögonen för två killar som vekrligen vrålhånglade med varandra xD Jag säger ingenting om det eftersom jag bryr mig inte om deras sätt att se kärleken på. Alla är olika.
Men Linnea (en annan kompis) berättade att hon hade sätt dem två innan. Fast då hade den ena killen händerna nere i den andras byxor... framtill xD
Haha oj så pinsamt kände jag mig då bara. Jag bryr mig inte om deras sätt att se kärleken på, men jag kan inte se det framför mig hur killar verkligen har sex.
Tjejer är väl en helt annan sak. Haha nog pratat om detta.
Men det skedde iaf under tiden vi var där så mkt wearda things händer alltid då man är på krogen. Och den ena saken kan vara galnare än den ena ;)

Jag bjuder på en gay bild så man kan se allvaret med min Rubrik ;)


Haha jag hoppas bara inte min bror eller någon annan ser denna bilden... iaf inne på mappen :o
Måste radera den så tjado ;P

Paaarty.... Party!

Jag hade super kul hos Fredrica igår.
Jag träffade Linnea igen efter en sådan lång tid så det var roligt. Inte nog med det sparade jag pengar på både åka in och hem eftersom jag fick skjuts av hennes föräldrar. Väldigt snällt var det <3

Ja men iaf vi åkte ifrån mig klockan 18.00 tiden så vi kom in en ganska bra tid på kvällen hos Fredrica i stan där hon har sin studentlägenhet (hon pluggar Journalist linjen). När vi kommer fram så bjuds det på snacks så som Chips, grönsaker och dipp... Mums alltså ;)
Frida, Fredricas barndomskompis sen minitrean, var där ich hälsade på. Gush så länge sen jag träffade henne. Det måste nog vara... ja iaf över 10 år sen. Förändrats mkt hade hon inte gjort. Lika fräck i munnen som alltid så Frida var det roligt att träffa igen :)
Ja sen kom det en annan kompis till Fredrica som jobbade på DagBladet tillsammans med Fredrika så de kom visst bra överens. Annika hete hon och var väldigt trevlig med. Roligt ämne hade vi att snacka om med... jo mina katter och hennes katter (a)
En kompis till Annika kom senare runt 21.00 snåret, minns inte hennes namn men hon var trevlig.

Vi begav oss till krogen Oskar klockan 22.45 men då vi kom halvvägs hade jag glömt mitt ID kort så jag och Fredrica fick springa tillbaka till hennes lägenhet xD Haha
På vägen dit var jag tvungen att ta av mig skorna d¨jag hade så förbannat ont i fötterna. Jo jag fick skavsår på båda hälarna -.- suck.
Men jag fick helt enkelt skippa dem. Sprang runt i min blå/vita Roots istället. Mkt passande till en Svart kjol och ett rött linne utan axelband xD Haha super snyggt ;)
Men hahha inte nog med det så var Fredrica lite lulligare än mig så vi tog cyckeln tillbaka xD
Haha fan jag har faktiskt blåmärken på arslet efter att ha suttit där bak på pakethållaren, haha oj så vi skrattade och fan så ont i både rumpa och ben jag fick ^-^''
Ja men det var mysigt. Drack 4 cider hos Fredrica, en cider på krogen (Vart bjuden (a)) och en grogg. Full? Nej inte de minsta, var helt nykter :s

Nåja vi dansade till all världens musik som man alltid lyssnar på sin vardag. Dans, Dans, Dans, Dans... mkt Dans vart det och de var roligt.
Tills jag ställde mig på sidan av och vilade. Var så slut i både benen och allting annat. Ja en full kille på kanske 30-35 åldern kommer fram, full och... inte så fint utseende, Han ger mig hans jacka och ber mig hålla i den för jag skall beställa öl åt honom... Jaha tänkte jag.
Han ger mig 60 kr i Pokerbrikor så jag köper en öl åt honom... haha och snot de 12 kronorna som vart över xD *evil smile* men iaf så börjar han prata med mig.
 -"Micke heter jag och är Trummis. Vad heter du?" <- Micke
 -"Öhm... Emma" <- Jag
 -"Vart är du från?" <- Micke
 -"Här... Sundsvall alltså" <- Jag
 -"Vad är det du vill?" <- Micke
 -"Va? vadå vill?" <- Jag
 -"Vill du ha kille i kväll?" <- Micke
Jag vart helt paff, förbannad och förvånad. Jag tog i lite för mkt, och knuffade undan honom från mig xD Haha rakt på bröstkorgen så han försvann en bit från mig xD
Hoho snacka om nobbad ;)

Aja vi åkte hem vid halv fyra tiden så jag var hemma 04.00 så då var det bara att ta bort sminket och borsta tänderna. La mig ner i sängen och somnade om. Sov som en stock ända till klockan 11.35 idag.
Någon jävel ringde på dörrklockan klockan halv tolv -.-
Jag klev ändå upp utan att försöka somna vidare.
Och inge bakfylla hade jag heller. Haha så bra att man slapp det för när man väl känt på det för första gången, var det verkligen inte alls mysigt xD

Jaha nu idag skall man till syrran på mysimys så där blir det att dricka yttligare, men jag kommer nog ta det lugnt. Vill inte dricka så där två grg på raken ;)

Haha ha det bra, solen skiner och jag sitter här... med blött hår ;)
Adios Amigos <3

For a Long Time Ago...

... Var jag mkt mer uppmärksam på att upptadera mig på min blogg men nu verkar det som om jag inte har ork.
Men det är ju för att man inte har så mkt att skriva, vilket betyder att de inte sker så speciellt mkt omkring min värld.
Min vardag helt enkelt. Men det löser sig alltid då man väl kommer på något man kan skriva om :)

Jag har t ex sökt jobb på affären "Flash" som ligger i Birsta City bredvid Wanyes Coffe så jag hittade det enkelt med att bara lämna in mitt CV än att skriva på någon blankett.
Roligaste var att jag var först att lämna in något då de satt upp lapparna under helgen ;P
haha bäst för mig så nu hoppas jag verkligen på jobb. Jobb jobb jobb jobb... och mera jobb jobb :P

Jag köpte då med då jag var i Birsta en bok "Om jag kunde drömma" den förlängda versionen med ett kapitel om hur Edward tänkte då ahn för första gången såg Bella :) Riktigt spännande ;) Ja sen vart det en film med :P Narnia - Prins Caspian, hehe har ettan så de vore inte mer än rätt att ha andra med ;)
Efter det vart det en kafe latte på Khals och sen Arken Zoo där jag köpte in kattmat till Aca (Selinas mat vr ju slut -.-), kattgodis och kattshampoo för en väldigt dammig katt, nämligen Selina.

Dagen efter testade jag shampoot på Selina och Aca. Haha jag vart mer blöt med Selina än med Aca så det var roligt att bara dem helt själva än att be om hjälp xD
Efter det så vart de så skinnande rena att jag var glad att jag testade det shampoot :P Värt priset då den funkar med :D

Nu idag den 14/8 skall jag på krogen med Kusinen, en kompis till henne och en arbetskamrat till min kusin. Jag får nog roligt, alltid kul att lära känna nytt folk :)

Ja det var väl allt jag hade på de hjärtat jag hade ^-^
Skriv på era bloggar med så jag kan få läsa >.<

Känner... ensamhet

Det är verkligen tråkigt då man bara sitter hemma och försöker få jobb.
Saken gör det ju inte heller bättre då man sitter hemma och tycker synd om sig själv.

Det var länge sen jag upptaderade och ja mkt ha hänt. jag har vart på en släktträff som helt plötsligt inte
alls vart en släktträff då bara var jag, farmor, hennes syster, Viola, farmors syster man, barn och hennes man som var där.
Det var verkligen ingen så kallas släktträff så det vart lite besvikelser då man skulle komma på sin första släktträff.
Men jag hade kul så länge det varade. Fick träffa dem och sen två fina hundar som jag förälskade mig ganska snabbt i ^-^

Jag har med vart hos farmor för att hjälpa henne att steka 10 kilo yttligare strömming. Och det gick bra.
Vi bakade Choklad muffin med vaniljsås i och de var goda (fast någon vaniljsås hade hon inte då det vart marzansås (a)).
Ja sen med fick man se två stora laxar på 10.1 kilo vardera så de var lite häftigt. Fick inte följa med och se laxfällan som jag skulle med och se så där vart de inga bilder på laxar också en väldigt besvikelse då jag sist följde med så fanns de ingenting alls i fällan -.-
Men som nu var så fanns det de men jag följde inte med. Stannade hemma för att istället då sköta om farmors kalkoner och höns som vart så glada så att de fick rent med spån igen :)
Ja jag tappade ett ägg med (a)
hehe det fick jag torka upp visst så hoppsan sa ;)
hehe men åkte hem dagen efter för då skulle man någon annanstans.

Man skulle nämligen till kusinen så på Torsdag hyrde vi tre filmer: "Marley och Jag", "Benjamin Buttons otroliga liv" och en Thriller "Fingerprints" super bra filmer.
Till det drack vi 2.25 cider, en gene kaffedrink med mjölk, blockshoklad, starkt kaffe och chokladgalss. Till efterrätt vart det Blueandredberry cheescake :)
Så det var en lykad kväll och mkt prat och disk vart det XD
Till middag gjorde vi en tacopaj så det var en lyckad, men misslyckad paj (förgrädda pajen först innan du lägger på tacofärsen och inte gärna göra den på köttfärssås XD)

Nästa dag åkte vi båda hem och skiljde oss åt. Hemma träffar man mostra med två kusiner som man saknat. Jag har haft det roligt iaf......

.... fram tills idag.
Förstår mig inte på mina föräldrar. Vet att sådant här skall man inte skriva om, men tror ni inte man blir förbannad och vill skiriva ut sin ilska angående sådant?
kanske låter väldigt löjligt detta men vad känns det som om jag har för val, låta det vara och bära det inom mig tills de blir en totalt katastrof?
Nej tack, jag vill känna mig lugn och sansat och inte utveckla mig till en tickande bomb som skall gå ut över er alla andra som man pratar med på msn eller i mobil.
Dagem börjar med att man sitter vid datorn, mamma kommer in och pratar om sommarstugor lite längre söderut och jag känner mig väldigt entsuastik om saken och pratar gott om sommarstugor och glömmer datorn.
samtalet är över och jag sitter vidare och pratar med Henrik. Vi pratar om allt möjligt så han är en spännande person och blir alltid glad då vi skriver med varandra.
Philip kommer in och vill att jag skall göra pannkakor. Finns inge mjöl påpekar jag och då ber han mig, springa ut i regnet och handla mjöl.
Nej tack, vill han ha pannkakor kan han göra det själv. Han blir förbannad och självklart skvallrar för mamma som genast håller med mig. Vill han ha får han handla själv och göra dem själv.
Han gråter blir förbannad (observera att Philip är 13 år gammal) och kommer den gamla vanliga att Mattias och linda kunde jag göra pannkakor åt då de väl bad mig... hallå!!! Det var för över ett år sen och innan dess och efter dess har jag alltid ställt mig och gjort pannkakor.
Då kommer mamma och är helt plötsligt tvärt emot och då går allting ut över mig. Mitt fel alltihop. varför fan skall den där förbannade snorungen få allting när man själv aldrig kan få något? Allt cirkulerar runt honom och inte heller vågar de inse sanningen att de förstört honom så infenaliskt.
Han kommer bli omöjligt som 15-16-17 åringen, möjligtvis 18 åringen. Fan någonting får mig att fundera att livet för den pojken... känns svart.