Nu har hon kommit!

Nu välkommnar man hem Malin hem till mig. Det har gått väldigt bra, förutom då hon vart så nervös och bajsade på min matta men annars har det gått förträffligt bra.

Just nu sover hon bredvid mig i soffan och är alldeles utslagen. Lilltösen min <3

Bilder från igår:


Det är en del bilder och har en till som jag vill via men det får bli en annan gång ;)

Wie! Lönen kom inatt!

Hehe vad skönt att man får lön igen!
Haha oftast när man får sin lön längtar man redan efter nästa och nu gör jag det eftersom jag har fått ihop 144 timmar, då räknar jag in dem dagar jag inte jobbat än.

Hehe känner hur det kommer växa! Har dessutom fått jobbat över en hel lördag och nu 5 timmar på söndag. Då får jag något som kallas Kvalicerad Övertid och den ligger på 240%. Varför är för att jag jobbar en helg och egentligen ska jag vara ledig den helgen just den dagen men då man tar på sig jobb så där... Tja, det är ju extra pengar ;)

Thihi! Känner mig lycklig!

Ännu mer lycklig efter som OM TVÅ DAGAR SÅ HÄMTAR JAG MALIN!!!!!

Mjösunds Minnesplats!

Cyklade en runda idag så jag beslöt mig för att besöka Mjösunds Minnesplats och se hur det såg ut nu, om det var lika fint som alltid.

Det är absolut den finaste platsen!


Och farmor stod givetvis med.
Slutade bara med tårar då jag såg namnet så det var skönt att stå där helt för sig själv.


Tänk er att det är 1 år och 2 månader sen min äskade farmor somnade in, känns så sjukt att det gått så fort och än har det inte smällt att hon inte finns kvar bland oss.
R.I.P Farmor <3

Badbilder!

Hade besök förra veckan från två kompisar så här kommer det lite sena bilder från deras baddag. Jag stod på bryggan och fotograferade massa roliga bilder.
Nu får man väl hoppas om de får ligga här då ;)


Haha Marie, jag skrattar till och med nu när jag kollar på bilden, Klockren bild xD



Efter att dessa Obadkrukor fått badat så var vi hemma ett par timmar innan vi beslöt att våldgästa Kvissleby :)


Ja ni, en underbar helg som denna kunde inte sluta mer än att man kör Bluff på ett väldigt annolundare sätt. Haha tack för en trevlig helg tjejer <3

Harry Potter och Dödsrelikerna...Part 2!

NU är det äntligen MIN tur!!



The end is here!

Tappat Blogglusten!

Jo allvarligt talat jag undrar vart jag kan ha tappat den för den finns liksom ingenstans.

Har ingen aning heller om varför kanske bara är så nu när man jobbar som man gör (hoppas jag inte tappar bloggläsare på grund av detta).
Iaf så ska jag hämta Malin Fredagen den 29 klockan halv sju så då är hon äntligen min. Har liksom bara väntat 8 veckor på henne och nu snart så kommer hon bli min <3


Är så salig av lycka att 8 dagar känns som en evighet.

Jag har snart sommarjobbat klart, helt sjukt så har man redan jobbat 5 veckor och det säger då att det bara är 4 veckor kvar innan man sommarjobbat färdigt, det är ju helt sjukt?

Jag har med köpt en ny cykel :P
Det är en Yosemite 26"

Yosemite 26"

21-växlad ATB för stads- och landsvägskörning. Ram: Stål Ramstorlek: 47 cm Framgaffel: Stål, odämpad Antal växlar: 21 Bakväxel: Shimano TY-18 Framväxel: Shimano TY Växelreglage: Shimano TX Vevparti: Stål Vevlager: Stål Styrlager: Stål Styre och styrtapp: Stål Framnav: Stål Baknav: Stål Frambroms: V-broms alu Bakbroms: V-broms alu Kedja: KMC stål Kedjehjul: Shimano Sadel: Biltema Fälg: Enkelväggad alu Däck: 26 x 1,75 Pedaler: Wellgo Lyse: - Vikt: 15 kg Övrigt: Ringklocka, reflexer.

Hehe sjukt snällt!

Haha var in på Sundsvalls djurhem hemsida och kollade lite. Har fastnat för att komma vad för djur som kommer in och vilka som lämnar hemmet. Då hittade jag en sak på en flik som har med de katter som fått nya hem.
Hittade detta då om Malin!



Haha kan det där stämma? Oh ja xD

Shopping!

Detta shoppade jag igår, egentligen shoppade jag mer men detta är de bilder jag bjuder på tills vidare :P

Handlade på Arken för 1520 kr :P


Jag tror Malin kommer älska att leka i denna :P Bara det här klösträdet kostade 750 kr så det var värt pemgarna, lite tunnlar och en leksaksboll, sovplatser och klöspelare. Kanon!



Hehe, kattlåda är ju viktigt! 350 kr för den. Sen hade de EXTRA pris på karrungestart kitet, Orginalpriset är 140 kr men jag köpte den för 49 kr, Bra pris!
Köpte tre stycken leksaksmöss och en fjädervipa till henne så nu har hon leksaker.
Köpte Prikiga Hundbajspåsar (Hur grymt är inte det??)!

och sen köpte jag Pro Plan kitten foder också som jag blandad ihop med Kattunge fodret från Royal Canin som följde med i kattungestart kitet :)

På Ica maxi köpte jag en svart regnrock, som jag för den delen skrattade åt eftersom jag tyckte jag liknade djävulen i The Family Guy xD
Och sen en bok som jag skrev i det förra inlägget. Bara det att den inte kostade mig något (mohahaha)

Ny bokserie!

Herre jösses så man samlar på böcker!
Nu samlar jag på tre serier.

En serie saknar jag 5 böcker så är den klar, en jibbar jag på men än så länge är det bara två böcker av den och den tredje som är House of Night böckerna, saknar två böcker och ska köpa dem då min ekonomi är bättre än vad den kommer vara fram över.

Trots det så kunde jag inte låta bli att köpa en bok som verkar sjukt spännande! Läste om den inne på Adlibris på deras reklambad och insåg att DEN BOKEN måste jag HA!

'

Den här boken består av tre delar och första delen finns ute nu. Köpte den från Ica Maxi för 129 kr. Längtar tills jag kan få läsa den <3

Sweden!

Ja hur kul är det inte att gå på konsert med världens största Sverige flaga bara för att via att vi finns? Haha ja det var skitkul, men grymt jobbigt att bära på en flaga som är så förbaskat stor!

Oh ja! En av medlemmarna från Westlife lade märke till den. Nicky, hur coolt var inte det att jag lyckades slänga upp den rakt ovanför mig precis då han tittade? Super lyckat!
Men varken jag eller min kusin kom på på scenen, men hoppas det ska ske nästa år då vi besöker en av deras konserter med samma flaga fast kanske med ett fint budskap på den.

Vi ska se vad det blir.
Roligt vart det då de tackade oss alla som kommit från andra länder för att se oss så jag och min kusin vart glatt överraskade då vi iaf visste att de sett oss. Synd bara på dem där jävla idioti galna fansen som rykte ner våran flaga hela tiden. Vi hoppade och visade den bara då pupliken skrek varje gång och applåderade.
Men! Det sket jag i! Jag fick Nicky att se flaggan, det var mer än nog!



Konserten (mera bilder komma sen eftersom min kamera dog efter tre bilder....)!


Hur Coolt är inte detta? Trots suddiga bilder var bilderna perfekta, INGA händer ivägen ;)

Vädret igår!

Känns som om det är många som skriver om vädret som var igår.
Runt halv elva då man var på jobbet så såg man hur svart moln sakta åkte in genom Kvissleby/Skottsund och de molnen kunde inte orsaka annat än åska, blixtrar och mullrer. Riktigt sådana moln var det och hur sant var det?

Mycket!
Fem minuter i tolv så måste blixten ha slagit ner någonstans i närheten av Skottsund för då jag var på väg att lämna jobbet så small det till ovanför hustaket så det skallrade. Alla som jag jobbade med + jag skrek i högan sju eftersom ingen av oss var berädd på det där. Sen kom störtskurarna.
Jag fick inte lämna jobbet, eftersom jag skulle bli tvungen att gå hem (1,4 km) så det slutade med att jag sökte efter skjuts.

Älskar där jag jobbar för jag fick tur att en där skulle just då ha rast och ämdå åka in till Kvissleby. Jag åkte med henne längst den där 1,4 km långa sträckan till Kvissle (som Kvissleby kallas) och givetvis haglade det. Första gången på flera år som jag ser hagel och dessa: Var lika stor som SPELKULOR, helt jävla sjukt!

Kommer hem och kommer på då jag kommer in, att jag lämnat mina fönster öppen då jag gick till jobbet (hallå, solen sken då, hur öppenbart är det att det då ska regna?? :s)

Bildbevis!
¨

Haha :P Låg hagelkulor så långt bort som till sängen xD

Ute!



Haha vilket väder va? Höll på jätte länge så jag låg ner i sängen och läste en bok och somnade, då jag vaknade sken solen! Riktigt skillnad!

Sorry... men ORKA!!

Allvarligt talat!
Efter 5 dagar med att inte vara inloggad på Bloglovin! *pekar på bilden*



Säger bara: GLÖM DET! xD

Irland!

Här kommer det lite bilder från Irland!
Det kommer vara mycket men bilderna är spännande och det är super roliga att titta på. Speciellt de i slutat av hela detta inlägg då man kan se hur TRÖTT jag och min kusin är *skratt*

Jag och min kusin hade det skit trevligt i Irland och kommer ABSOLUT åka tillbaka nästa år och då ska vi få med en kompis till mig med, bara det att den här resan kommer vara mer välplanerad än vad denna var och att vi stannar längre än 4 dagar, kanske upp mot en vecka el. mer :)

Anländer till sthlm!


Äter då Bem&Jerry glass!


Står på tågstationen och väntar på tåg nummer två.

kände att man kunde ju ha tagit en helkroppsbild på klänningen som jag köpt från H&M, men den här får duga tills vidare, tyckte jag var grymt söt den där dagen ;)

Irlandbilder!



Fikar samma dag, glass vart det till fika och Cafe Latte.


Fika nummer två den dagen!


En stoooor bank!


Irlands mest populäraste Pub!


Snygga killar i Kilt ;P


Irlänsa cider ska man dricka här på Irland! Sjukt god!


Min middag på Irland för första gången. Så jävla gott!!


Min kusins middag!


Vi avslutar detta inlägget med dessa bilder tills vidare. Flera kommer komma i veckan :)

Irland!

Nu blir det inte mycket bloggande men jag ska säga att jag nu är på Irland och kommer inte komma hem på söndag. Detta är ett TIDSINSTÄLLT INLÄGG

Skriver detta tidigt på morgonen... i och för sig skulle jag kunna skicka det då, men detta blir bäst ;)


Bild från google

Here I come!!!

Ready for the big City!

Jag ikväll!


Dagens outfit!


Någon säger mig att jag måste komma på en helt annan teknik då jag fotograferar min outfits... Några tips och ideér?


Money!

Sagt det förut och säger det igen! 2 Dagar kvar till Irland!! :D


Vardagsbilder!

Här kommer lite vardagsbilderför idag. Och det är LITE bilder x)

Min middag: Tacopaj med sallad


Också lite så här "sent" på kvällen så bakar man lite bullar. Använde rmig av Torrjäst då jag bakar eftersom de är MYCKET bättre än den där färska jästen *tummen ner*

Här tog smöret slut xD

Någon som vill ha en bulla? ;P

Ja!!!

Två dagar kvar innan man åker til Irland och precis som jag vill ha just innan var en klänning. Minn ni klänningen jag beställde från H&M?

Fick ett sms nu att jag kan hämta den strax efter 15.00 tiden så nu är jag lyckligt!


Jobb blogg!

Sitter nu och skriver en snabbis här från jobbet, vi är mitt uppi fika nu så jag tänker snabbt skriva igenom en del saker som ni kanske ska veta, innan ni tror man gått och dött eller så.

har som sagt vart ledig en dag än så länge, i Torsdags var jag ledig sen har man praktiskt taget jobbat sen måndags. Jag klagar inte på hur jag jobbar nu eftersom jag behöver dessa timmar för att klara att bo ensam. Nu är det så att det är INGA som helst problem att arbeta och få ihop så jag har till hyran och mat. men mitt mål med att jobba och uppnå varje månad är MINST 100 timmar! Och får jag mera jobb (sen efter att man slutat sommarjobba) så är det bara ta jobben, ju mer timmar detsto bättre!

Iaf så har jag nu bott i en månad i min lilla söta lägenhet och det är super skönt! har nu fått min nyckel till tvättstugan som går till en kolv som man flyttar runt och väljer vilket datum man ska tvätta också har jag äntligen fått min föråddsnyckel! FINELLY!

Så idag kommer mamma hem och hjälper mig för nu kan man säga att jag officiellt har flyttat in! Fan så skönt! Livet är undervart nu när man bor helt ensam!



och bara för att Malin är så J*vla söt så får hon pryda detta tråkiga inlägg ;)