Kallar sig själv fotograf?

Hej!

Inne på en sida som jag är medlem på hittade jag detta forumet:
Kallar du dig själv fotograf?
Är du en av de där super glada personerna som har fått glädjen att få en system kamera av dina föräldrar? Så nu kallar du dig för fotograf och tycket du är super duktig på att fota? Men fotar du på AUTO?? I så fall kallar jag inte dig för en fotograf.. för en person som inte kan hantera inställningarna på sin kamera kan i fota uttan hon/han bara trycker på en knapp!

Hm vad anser ni om era åsikt i det?

Jag själv kan fotografera manuellt men gör det helst inte då jag håller den på auto så jag kan vara snabb med kameran och bara trycka av ifall jag ser något. Manuellt fotograferar jag i en lugn miljö. Med auto i en livlig miljö så som: barn, djur, lek och stoj och andra saker.
I manuell mijlö är det: Betande hästar, sovande katter, naturen, insekter m.m

Så ser det iaf ut då jag fotograferar och jag är mer som en Hobby/amatör fotograf och jag kallar mig själv det, för hur skulle jag annars vara? En idiot bakom en bakom en kamera?

Nja, Hobby/amatör funkar utmärkt för min del. En och en annan har väl en åsikt om det så då får de har de men att ändra en person till något annat? Är helt fel!

På återseende!


Jag skulle nog också kalla mig för en hobby fotograf. På min systemkamera finnsdet bara sout då det är en mycket mindre version än Canon eller Nikon. Jag kan inte själv ställa in skärpan hur jag vill. :) Har dock en sådan systekamera också men den är ju inte digital utan med film. :) Såden använder jag knappt. Men jag tycker inte att det är aouto zoomen som bestämmer om du är en fotograf eller inte! Man måste "ha ett bra öga" för det man forogtaferar och veta vinkel, ljus med mera... Det är min åsikt. :)

2010-06-28 | 14:25:02

Jag kallar mig nog amatör/hobby fotograf. Fast jag använder sällan autoläget numera, men har inte så ofta helt manuellt heller, det blir så jobbigt när man måste tänka på alla inställningarna. Jag fotar oftast på AV eller TV :P

2010-06-28 | 18:48:36

Jag skulle nog bli kring hobby/amatör, Använder nästan alltid dessa halvmanuella lägen som S, A (AV), eller P. Det blir mycket finare färger då. Auto används väldigt sällan, men kan hända ibland när man inte har tid eller ork att ställa in på de andra.

2010-07-02 | 17:25:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo