Mina tankar!

Som en del som jag känner så vet de att jag jobbar som Tim. Vikarie på ett äldreboende. Jag har ingen utbildning så som USK - Undersköterska - eller sköterska. Utan går som outbildad på jobbet. Jag har arbetat på äldreboendet i 1 år och 2 månader och jag trivs, men det har skett en del saker under de sista månaderna där nu som får mig att komma med egna tankar.

Min fundering är att Äldreomsrogen/boende har rätt så strikta regler då det kommer till hygien. Bland annat så får man ju inte ta med sig sin egen matlåda in på området, alltså själva avdelningen där man jobbar. Det är acceptabelt eftersom du kan äta den i personalrummet då du har rast.

Men hur blir det då om du ska jobba kvällen? Vi säger mellan 16.00-21.30 och du som har Gluten Intollerans - Jag ex - inte kan äta maten som de boende äter. Hur blir det då? Du har ju ingen rast där imellan för att kunna gå ut till personalrummet och äta din mat där ute. För Jag brukar aldrig äta maten på jobbet eftersom jag inte vet vad det kan innehålla, då är det säkrare för mig att ta med egen mat.

Jag skulle kunna ringa, men jobbar jag mycket kanske det blir ett irritationsmoment om jag ska ringa VARJE dag och fråga vad det blir för mat.
Så hur blir det för dem som har allergi, ska jobba kvällarna och som inte får ta in sin matlåda?




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo