Min nya utrustning inom slalom!

Detta har jag köpt och ska köpa i slutet av den här månaden. Igår var mamma, jag och brorsan till Birsta City och shoppade lite. Jag för den delen skulle egentligen bara köpa ett 16 GIB USB minne eftersom jag ska föra över ALLA mina bilder och filer som jag har på min gammeldator!

Visade sig att jag hade nästan 6000 bilder och 119 mappar på min gamla dator så vi får hoppas att ett 16 GIB USB minne räcker! Om inte så får ju brorsan vänta tills jag kan ta resten av allt av vad jag har på den datorn! För inget ska raderas.

Förutom det så kollade vi på nya pjäxor åt bland annat min bror och mig själv! För mig hittade jag ett par skitsnygga på Intersport som jag ska köpa som bara kostar 1500 kr, vilket var de billigaste paret som dessutom var super sköna och jävligt snygga!


Eftersom vi sen inte hittade pjäxor för min lillebror (vi hittade men den största stl de hade var för liten) så då åkte vi till stadium istället för att kolla där!
Där hittade jag bland annat ett ryggskydd som också ska handlas in, som kostade 350 kr om inte mer. Men den verkade bra så det ska bli ett inköp med!
Tills mamma hittade en ny hjälm åt mig som med ställer in bak i nacken! Den var dessutom hur skön som helst och rullade inte runt på huvudet som de flesta hjälmar gör då jag testar dem!


Snyggt va? Nu är det bara pjäxorna att köpas in och ryggskyddet sen så är man klar med den nya utrustningen! :D


Ett tips är ju att köpa en bärbar hårddisk där du kan förvara alla din bilder^^

USB minne håller inte i längden nämligen:p Och alla de där filerna kommer du nog inte få plats med på datorn^^ Kramiz!

2012-01-11 | 11:24:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo