Ensam

Jag sitter här åter igen vid datorn i den tommalägenheten... skoja bara med er. Linda kommer hem om 2 ½ timmar så jag kommer sitta här en liten stund till.

Har ganska tråkigt. Har kollat på Kaleido star ända till Episod 5 sen slutade jag då rösterna var före karatärerna så de vart rikitgt tråkigt, eller lång tråkigt med dessutom så jag passar på istället att skriva i min blogg.

Har lite nyheter att komma med och de är att man på Torsdag klockan 11.00 skall på arbetsintervju med Arken Zoo i Sundsvall. Är så lycklig och chefen deras var ju hur trevlig som helst och frågade till och med hur länge jag ville praktiksera. Skrattade lite gjorde jag då och sa till henne att jag tycker det beror på hur bra de tycker jag arbetar. Och är det så att man får praktik fär framöver så är de ju bara bra :)
Antingen blir de nu jobb eller så kanske de blir timlön, mig gör detsamma för jag vill bara få arbeta där med det jag mest är intresserad av.

De var så trevliga med så de tyckte jag var så snällt. Och får man jobb där så är ju de bara bra för då är de inte långt kvar till drömmen man haft så himla länge.
Så de skall bli spännande att se vad som händer. CV och betyg följer med för hon var visst intreserad av att se på dem. Jag hoppas bara inte hon tar illa vid sig om IG i matte och Engelska ^-^'
Kan själv säga att jag måste iag förtjäna ett VG i Engelska nu så som jag skriver varje dag med personer och läser engelska men de kanske inte stämmer. Skit samma jag skall på arbetsintervju på Torsdag klockan 11.00 med Arken Zoo <3

Så fort Linda kommer hem skall vi båda äta lunsh, städda, tvätta, baka paj och sen färga om håret :D Oh så jag längtar. Dagen kommer bli lång och spännande, hoppas jag!

Ne nu skall jag dra vidare på sidorna.
Kram <3



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo