Bröllop 22/8

Bröllop är något av de finaste jag vet att vara på. Och under mina 21 år så vet jag bara om två stycken som
jag har vart på.
Jag mindes inte när men min Kusin Tommy gifte sig med sin Lena och de bor nu i Husum och nu detta bröllop som var den 22/8. Inte vilket bröllop som helst heller utan de var visst ett GothBröllop.

Jag skall säga att de var visst en av de märkligaste men roligaste jag har vart på. Man hade jämnåriga ungdommar där som man kunde prata med och sen dem man kände så de var inte så fullt pinsamt så.
Man var personligfotograf med så jag har fått 500 kr för 130 bilder som de skall få i fotoformat och försorat fortoformat av mig ;)

Jag skulle kunna göra detta mera ggr då de var så underbart bröllop. Och speciellt bruden och Brudgummen hade bra snygga kläder på sig så de passade sig in. Ack ja musiken med var riktigt bra ;)
Bara att pappa min skulle skämma ut Linda och mig med att skruva upp musiken ochhålla på att tjafsa om dålig musik som gav en huvudvärk hela tiden xD
För annars det var de ett fint bröllop! Bilder kommer komma med så ni får se dem.

Och vad de vad som bjöds på så var det Rosbiff med potatissallad (bröllopet var inte så bra planerat) de vr ju gott då de också är en lite lyxigt kött. Till efterrätt var det Lyxigkladdkaka (haha mitt recept) och som självklart var vetemjöl i så jag åt bara väldigt lite. Bitarna var också förbannat tjocka och så mättade, ja stora med faktiskt, så jag kunde inte ens få i mig hälften av kakan. Bara bra för mig så Mattias fick den biten av mig då jag inte orkade och inte vågade äta mera xD
Jag smaskade i mig phyfsalis istället.

Jag åkte hem klockan 21.00 då jag sen hållit på med att fotografera i 45 minuter på brudparet så de skall nu senare i veckan få USB minnet med bilderna, välja de som skall försoras, så får de sen korten av mig då de är klara.

Nu vill ni väl se bilderna antar jag? ;)










Hoppas ni gillade bilderna. Många av dem fall mig väldigt mkt i smak som jag gillade också.
Så jag hoppas att Els-Marie och Urban med kommer gilla bilderna lika mkt som jag ^-^

Detta var inte ALLA bilder. Men hallå? Orka lägga upp över 130 bilder xD

Kram och jag hoppas ni njuter av att läsa min blogg <3


Var det den klänningen hon hade:-O En exakt liksadan hade desiree på balen^^

2009-09-10 | 18:38:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo