Lilla Iris!

Fina lilla Iris!

Kommer fortfarande ihåg hur allt gick till då jag skaffade dig, det var på håret att det inte heller skulle bli så!
Iris köpte jag från Sundsvalls Djurskyddet och såg på eras facebook sida att dom hade 2 kattungar till salu. En tjej och en kille. Jag hade redan 2 katter sen innan men jag kände att jag saknade något. För sorgen efter Malin var fortfarande stark trots att jag hade mina 2 älskade pojkar.


Jag gjorde ett försök och ringde till djurskyddet och pratade med Mona som först inte fattade jag vad menade. Haha kom fram sen att annonsen hade lagts ut samma minut som jag ringde och Mona hade inte hunnit med att den redan publicerats på facebook med hennes nummer.
Men efter ett tag så smälte allt in och hon började fråga ut mig en massa saker ang katter, vart jag bodde, hur jag bodde och om jag har erfarenheter av katter förut.
Det som gjorde henne osäker först var på hur jag bodde. Jag bor i en 1:a på 30 kvm på fjärde våningen utan balkong och dessutom bodde jag i en mindre stad där E4 går rakt igenom så Iris skulle så klart bli innekatt.


Men då hon började bli osäker på mig så höjde jag rösten och vart allvarlig emot henne och sa:
-"Men vet du vad? Döm inte ut mig på telefon nu, utan kom och besök mig så kan ni få se hur jag bor och vad jag har för lösningar för mina katter" och efter ett tag så smälte hon ytligare då jag berättade lite vad jag gjort. Jag har 3 fönster och 1 av dom har jag nätat in så varje vår/sommar/hösten är mitt fönster öppet dygnet runt och en fläkt som går 24/7 och att jag går ut med dom ALLA 3 varje dag beroende på vädret m.m!


Jo då, Mona släppte ångesten över hur jag bodde och jag fick godkänt av henne att få köpa Iris! För jag visste vad jag gjorde och har haft katt måga år och hade dessutom utbildning inom djurskötare så katter och djur var mitt allt.

Och allt eftersom tiden gick så kom till slut en annan tjej från Djurskyddet till mig tillsammans med en kompis och dom lämnade över Iris till mig och redan då dom kom in så fick dom sig en överraskning att se hur jag bor för trots att lägenheten var på 30 kvm så är lägenheten väldigt stor med härliga öppna ytor.
Och dom var hos mig i nästan 2 timmar och vi bara pratade och jag berättade lite mer om mig och mina katter som jag hade. Jag lyckades imponera på dom för när dom åkte så kändes det på dom att det var rätt att släppa Iris till mig.

Idag är lill-tösen 1 år och snart 1 månad gammal och jag älskar henne över allt och annat <3 

 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo