Andra ridlektionen!

Igår hade jag min andra ridlektion och får jag säga det själv så gick det mycket bättre då jag fick arbeta lite mer med en häst som lyssnade på skänklarna mina.
Jag skulle rida en häst som heter Shagvile eller Smurfen som han kallades, men då en annan tjej hellre ville rida honom istället för hästen Wera så bytte jag gladligen med henne.

Wera är en toppen häst för mig, pigg på alla vis och lyssnade jätte bra på skänklarna. Enda som inte varken hon eller jag lyckades bra med var skänkelvikningarna (under mina 12 år har jag inte helt lärt mig hur man gör en skänkelvikning, he-he-he) och sen har jag inte galopperat på över 6 års tid så min galopp var sämst.
 
Elena G som igårkväll var min ridlärare pratade med mig efter lektionen och frågade vad jag tyckte. Jag sa som det var att jag hade noll koll på skänkelvikningarna eller galoppen så det måste jag öva mer på, annars kändes ridlektionen super.
 
Stort + på det hela, jag hade bara en minimal smärta då jag satt i bilen på vägen hem. Nu idag, 0 smärta och ingen träningsvärk alls. Kändes ändå som en super topp ridlektion! :D
 
 
 
Länk till bilden: Wera



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo