Hemska drömmar!

Ush för mardrömmar alltså! Vaknade självmant idag av att en mardröm som jag haft hela natten som vägrade låta mig vara ifred eller slutade och överaskade mig med en annan som kanske gör mig lycklig. Inte får mig att gråta och göra mig olycklig!
 
Drömmen handlade om fina Aca och underbara Dooleys! Herregud så jag grät i sömnen på grund av denna dröm!
Aca hade åkt på en märklig sort av Patella Luxation (knäledssjukdom) som gjorde att det ena bakbenet att vridits ett varv runt och hon gick jätte tokigt omkring på det och hade det väldigt ont! Och vips så hoppade benet tillbaka för att i samma veva igen hoppa tillbaka till samma ställning igen.
 -"Inte igen!" skrek jag i drömmen och började tokgråta eftersom jag redan för snart 1 år sen fick mista Malin p g a samma sjukdom!
 
Ang Dooleys så hade han blivit skjuten så hans vackra och blåa ögon hade blivit immiga och han vart helt blind. Hans mörka och härliga blåfärg var borta, hans klokhet och beundran fanns inte längre i ögonen, utan bara en dimma. Han pratade (mjau) och försökate få kontakt med mig, men i min egen frustration så kunde jag se att hur mycket jag än pratade med han var det som att jag inte existerade i hans värld längre, han kunde inte se mig.
Buuuhuuu, ush jag hara sådana här drömmar och hopppas verkligen att min idiot till hjärna verkligen har spelat mig ett fult spratt.
 
Och bara för det måste jag liva upp detta inlägg men fina och vackra bilder på mina älsklingar!
 
Först ut så ger jag er min fina Aca <3
 
Och så klart stjärnan i det hela <3



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo