Vad sker och vad händer?

Känner mig för att skriva ett litet inlägg till er eftersom det var så länge sen jag skrev något. Kanske brode skriva och berätta vad som skett och vad som händer i mitt liv.

Just nu för tillfälle så har jag införskaffat mig en microvågsung från Elgiganten för 400 kr, vilket kändes som ett kanon kap! Ut över det så har det förekommit en massa nya filmer till min dvd samling:
Karate Kid m. Jackie Chan,
Spirit - Hästen från vildmarken - Har den på vhs men ville ha den hellre på dvd,
Sherlock Holmes helt klart den absoluta första filmen,
Letters to Juliet m. Amanda Seyfried - världens finaste film,
Alvin och Gänget 2,
Boattrip,
Wild Target m. Rupert Grint (cool film <3)
Toothfairy m. Dwayne "The Rock" Johnson (skit kul film)
och Ice Age 2-pack ända som saknas i den samlingen är film nr. 4!

Det är dem nyaste filmerna. Märkligt nog är det mer filmer som jag spenderar pengarna på än annat. Kläder hittar jag sällan något av nu efterso jag hellre föredrar att beställa hem. Hittar inget alls på stan eller Birsta City längre.
Nyaste boken är Den vita katten som jag förr eller senare ska komma igång med att läsa.

Min digitalkamera är hemma hos mamma och pappa så fotografering har inte blivit av direkt så där fullt ut. Vill gärna fotografera med min Canon, men känner att fotografera småsaker känns inte fullt roligt då det gäller att plocka fram en stor kamera.
Men en dag ska jag ta ner min digis igen. Har även planer på att köpa en ny digital kamera. Min Casio har ju vart en trogen vän sen man var 18 år så det kanske är dags för en ny trots att den fungerar utmärkt ^^

Aca har flyttat ner till mig för att ge Dooleys sällskap. Hon har bott hos mig i lite mer än 2 veckor och idag, 12/3, så bråkade de lite så pälstussar flög omkring. Också skrek Aca som fan, aldrig hört henne skrika så högt förut. Just nu har hon gömt sig någonstans medan Dooleys sover hos mig.
De kanske kommer så bra överens men Dooleys behöver en ny kattkompis iaf som är hårt tuktad, vilket menas med att den här kattungen måste tåla HÅRDA lekar för Dooleys leker inte snällt!

Thihi! Ja det var allt!
Tjao!



Just beacuse I mist you so much me sweet little angel <3


Hur menar du att den nya kattungen ska vara hårt tuktad? Tuktad betyder bestraffad, att någon blivit agad (slagen) eller straffad. Och det hoppas jag inte att du vill att den nya kattungen ska ha blivit?

2012-03-25 | 23:31:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo