Skicka brev!

Också kommer posten pang poff ner in genom brevlådan med bland annat en Biltema katalog (senast jag handlade där var en cyckel i sommras) och sen yttligare ett kuvert med lite papper.

Dem har jag fyllt i nu så ska väl alldeles strax bege mig iväg till spelbutiken, köpa frimärken och skicka iväg dem!
Ena av dem ska skickas till DäK (Dalälvskatten kattklubb) och andra ska skickas till SVERAK. Fick veta att även om Aca är ID märkt så måste hon registreras i deras register (haha rätt så kul att veta det nu! Hon fick sin chipmärkning då hon var runt 6 månader och blir 5 år i år, hoppsan...) så det är dem som ska skickas iväg nu senare!

Var igår på birsta igen med mamma och handlade lite. Men vi var varken in på Ikea eller Birsta city utan vi var till Djurmagasinet, Rusta och CityGross.

På Djurmagasinet så köpte jag bara Bozita kattmat till katterna här hemma. På Rusta köpte jag in en turkos badrumsmatta, parfym, Klorin (viktigt här hos mig) och en film: Breaking Dawn så nu har man nästan alla filmer. Är bara Del 2 som saknas som komme rut på bio i November!
På CityGross vart det mest bara lite små plock för det mesta! :)



Allt bra idag denna fina onsdag?

Delta gärna i min bloggtävling.

Eller har du lust med bloglovin byte säg isåfall till när du lagt till mig

♥KRAM♥

2012-03-21 | 13:33:36

Hej, jag vill bara passa på att ge dig en chans att vinna en Jofama - Kenza 9 värd 2795 SEK.



För att ta vara på denna chans och vara med och tävla kika in här http://nitchi.blogg.se/2012/march/jofama-kenza-9.html#comment



*Fri frakt inom Sverige.

* Avslutas 28 Mars.

2012-03-21 | 20:15:15

del 2 måste vi se på bio tillsammans :) Punkt slut! Ska även jag kolla vilka filmer jag saknar och beställa dem. Så länge sen man såg alla.



2012-03-23 | 14:02:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo