Vädret igår!

Känns som om det är många som skriver om vädret som var igår.
Runt halv elva då man var på jobbet så såg man hur svart moln sakta åkte in genom Kvissleby/Skottsund och de molnen kunde inte orsaka annat än åska, blixtrar och mullrer. Riktigt sådana moln var det och hur sant var det?

Mycket!
Fem minuter i tolv så måste blixten ha slagit ner någonstans i närheten av Skottsund för då jag var på väg att lämna jobbet så small det till ovanför hustaket så det skallrade. Alla som jag jobbade med + jag skrek i högan sju eftersom ingen av oss var berädd på det där. Sen kom störtskurarna.
Jag fick inte lämna jobbet, eftersom jag skulle bli tvungen att gå hem (1,4 km) så det slutade med att jag sökte efter skjuts.

Älskar där jag jobbar för jag fick tur att en där skulle just då ha rast och ämdå åka in till Kvissleby. Jag åkte med henne längst den där 1,4 km långa sträckan till Kvissle (som Kvissleby kallas) och givetvis haglade det. Första gången på flera år som jag ser hagel och dessa: Var lika stor som SPELKULOR, helt jävla sjukt!

Kommer hem och kommer på då jag kommer in, att jag lämnat mina fönster öppen då jag gick till jobbet (hallå, solen sken då, hur öppenbart är det att det då ska regna?? :s)

Bildbevis!
¨

Haha :P Låg hagelkulor så långt bort som till sängen xD

Ute!



Haha vilket väder va? Höll på jätte länge så jag låg ner i sängen och läste en bok och somnade, då jag vaknade sken solen! Riktigt skillnad!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo