Vem äger mig?

Var ute och gick med mamma och Lissie idag. Helt plötsligt kom världen torråska och blixtrar som intresserade mig super mycket!

Jag älskar att titta på då det åskar. Tur det var så långt bort för är det för nära mig kan jag erkänna att åskan och blixtrarna skrämmer mig.
Iaf så gick vi hem till mig för jag skulle hämta plånboken för att ta ut pengar för båtresan i morgon. Bussen från Kvissleby och vidare till Sthlm ska gå 10.15.

Iaf börjar vi närma oss lägenheten då jag ser en liten folksamling som verkar yra omkring restuarangen Capri. En lösspringande hund är det som rör sig runt dem. Jag hann inte se vad för ras men jag försökte ropa in den men vägrade komma och springer iväg.

Senare efter att vi tagit ut pengar, tagit en promenad så stod vi på gångbron mellan Essvik och Kvissleby och kollade på blixtrarna långt över stan. Över bron kommer det mopeder som kör super sakta, för bland annat på bron så kommer den här lilla hunden och jag lyckas få tag i den.

Ringer polisen och nu sitter jag här i lägenheten med Tösen (som jag kallar henne) och väntar på att de från polisen ska ringa. Jag vägrar släppa ut henne igen (eftersom det var vad polisen sa jag skulle göra om ingen hörde av sig).
Jag bor vid E4 och här går det bilar dagligen så som morgon och natt. Man vet aldrig när det sker en olycka och då kanske ägarna aldrig får veta vad som hänt deras lilla hund.



Vem kan äga lilla mig :(



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo