Känner som jag gör nytta idag!

Efter en utskällning från mamma igår så har jag gjort lite nytta idag.
Har vart in på arbetsförmedlingen och skrivit på ett aktivitetsstöd som om en halvtimme kommer skrivas på och skickas iväg till Försäkringskassan (kamera, kamera, kamera, kamera, kamera!!!).

Sen har man dammsugat nästan hela lägenheten! Tog bara de större ytorna och mitt rum (tillfälliga). Har en bror här hemma som är så pass gammal att han kan dammsuga sitt rum själv x).
Jag håller på med att tvätta så nu sköter ju maskinen resten. Ska diska också.
Men först ska man ut med lilla vovsingen så vi ska träna på lite mer sök. Har hittat ett bra ställe i en skog i närheten av oss där vi kan hålla på och leka. Man får bara passa så inga andra hundar kommer in till oss.

Ja... sen då?
Ingen aning. Det får vi se då.

Såg iaf som sagt Vampire Suck igår och, det är min typ av humor det! Haha trots att mamma min låg och sov så satt jag här i vardagsrummet, med hörlurar, och skrattade för mig själv. Haha så kul den var. Alla har ju inte min typ av humor så jag tänker inte förklara mig varför jag tycker den är rolig. Smaken är som baken som en kompis till mig brukar säga x)

Också idag så såg jag på Gullivers Travels med Jack Black och där är jag grymt besviken på filmen. Så den får liksom inge poäng av mig. Nu har jag ju sett filmen så man får hoppas att de andra filmerna jag ska se höjer mina förväntningar mer.

Bilden är tagen från google.

Som sagt! Den där filmen suger!


Precis Så skall det vara Emma!;D Smaken är som baken ;) men att gulliver var dålig höll vi båda med om ;D

2011-04-08 | 15:14:44

Hahah, vampyrer suger är ju en av de bästa filmerna någonsin! Älskar den :3

2011-04-08 | 21:32:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo