Lissie idag!

Hej!

Måste gratulera Lissie som igår (fredag 10/09) vart 12 veckor gammal och åkte in till veterinären för att ta en ny vaccinationpruta. Hon vaccinerades mot kennelhosta och det var ju bra.
Nu ska nästa vaccinering inte äga rum först hon är ett år och det blir då inte först runt den 18 juni. Thihi, tänka sig! tre Junibarn hemma i familjen!
Först jag, sen Lissie och sen brorsan. Gulligt ;P

Aja jag ska komma med lite om henne här hemma och Lisiie lärs ig saker fort. Fortfarande jobbar vi med rumsrenheten (Taskigt att jag jämnt ska gå ut med henne och får ingen hjälp alls, iaf sket hon intte och kissade inne i morse -.-).
Jag känner att jag måste få klaga för varför köpa en hund då bara en ska sköta hand om henne? ja jag ville det OKEY, slutdisskuterat men jag kan väl iaf få LITE HJÄLP MED HENNE!

Förutom det så är hon super duktig på sitt, Tass (som vacker tass), vinka (kunde inte låta bli att lära henne det då hon ser så söt ut <3) och snart så kan hon Ligg och Loss för den delen.
Och sover gör hon med som hon ska.
Fast beröm ska hon ha, hon gnyr till om hon måste ut och då går man ut med henne. Vi tar långsamt längre promenader eftersom hon själv vill gå omkring så just nu vandrar vi upp till lägenheterna ovanför oss och sen hem igen, under den turen kan hon kissa två ggr kanske bajsa en gång om man har tur. Haha inte varje gång då.



Nej men det kanske ska komma nya bilder på charmtrollet. Kanske ute då vi leker aport ^^



Inte konstigt att hon inte är rumsren ännu, tror det är väldigt sällan valpar är det vid 12 veckors ålder:) Jag tror Vilda var ca 4-5 månader innan hon blev rumsren och då var jag ändå ut med henne hur ofta som helst, men ibland så lyckades hon pinka inne :) Du lyckas nog snart med det!



Såg att du funderade på att gå valpkurs på matforsbhk, varför just där? Det finns väl brukshundklubbar som ligger närme dig? Jag kan säga att jag är väldigt besviken över när jag gick valpkurs på MBHK.. Första gången.. Fick en instruktör som är hård som tusan och lyfte upp Vilda i nackskinnet mm och påstod att Vilda var dominant. Då var Vilda 13 veckor. Så gå absolut inte för någon som heter Anette, hon är så grymt hård på alla hundar..

2010-09-11 | 18:15:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo