Måndag!

Hej Hej!

Har arbetat min sjätte dag på Wolmsta Gård och det är ju de att Måndagar är de jobbigaste dagen på hela veckan. Och trots det så gick de väldigt snabbt :O
redan vid 11.00 tiden så var jag klar med all mockning och soppning av båda stallen. Det kändes skönt. Så då de sista hästarna skulle köras så gick jag sen där omkring och hade inget att göra så jag ringde och väkte Jenna för att ha någon att prata med.

Hur länge vi pratade vet jag inte för samtalet bröts efter ett tag, men under tiden gick jag omkring och väntade på att de skulle komma tillbaka alla tre. Och de kom väl tillbaka efter 45 minuter skulle jag tro.
Då hjälpte jag till med att sela av Vickens Vicktoria.
Ush vad svettig hon var då de kom tillbaka. Hon åkte iaf direkt in i duschen och fick sen fleasetäcke på sig. Och tror ni inte på fan att man glömde kameran igen? Fint väder och alltihopa och jag missade att ta en massa snygga bilder då märrhagen satte igång i full galopp idag (Jo Vicktoria vägrade komma in så efter en halvtimme övervägde vi att ge upp, lockade med mat och försölkte blockera hagen för de galna hästarna x) Så kom Anna-Karin och fick in henne på bara någon sekund x)).

Så nu idag fick jag sluta en timme tidigare då jag vart klar snabbt. Det var skönt och det gjorde heller inget att jag fick gå tidigare. De andra började bli klar de med så jag kunde gå hem.
Mostra och hennes familj kom och hämtade mig med så sen åkte vi hem för att äta middag. Risnudlar med kycklingcurrywook hade min pappa gjort och det var sååå gott.
Min pappa är kung i köket så i morgon har man då verkligen en lyxig lunch med sig till jobbet.

Och då skall kameran med mig!!

Tjing Tjing <3



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo