-20 och söker jobb!

Hej Hej!

Nu sitter jag och skriver igen. Man får hoppas att man inte tråkar ut er med att man skriver en massa men inte lägger in bilder. Har ju lovat att ni skall få se bilder från festen man hade men de skall komma, lovar er det.
Men först skall jag skriva om lite andra saker som jag vill tala om. Inte så mycket men världen dör inte av att veta vad som händer här hos mig.

Först det första har man idag suttit på biblioteket i 45 minuter bara för att ändra sitt CV och nej de tog inte så lång tid att ändra det utan jag vart fast där så länge då de inte hade någon data tid til mig först halv tre. När jag fick det ändrade jag de lilla som behövdes, skrev ut det och började vandra till Dingersjö.
Jag sökte jobb där i ett häst stall, som jag trodde var ett travstall, men det var visst en uppstallning. Hon som ägde stallet hade bara tre hästar men vart glad att jag kom och presenterade mig.
Hon hade inge jobb att erbjuda mig men hon hade så jag kunde komma om jag ville, lära känna henne, hästarna, mocka, ryckte och få rida.
Roligaste var nog då hon trodde jag gick i högstadiet *skrattar* man frågar väl om ålder först. Men iaf så var det inte som lagt ut en annons på platsbanken. Det var en annan så då var de att bege sig iväg dit då.

När jag kom fram till honom visade det sig inte vara honom heller så då vart jag helt less på att söka jobb så då valde jag att gå hem. Den som lagt ut en annons på Platsbanken var visst en från Njurunda och han jag nu träffade idag rekommenderade mig att inte uppsöka honom då han var visst en Petig person som inte kunde behålla alla han anställde då det inte skedde på hans villkor, så Nej tack!, hos honom kommer jag inte alls gå till.

När man kommer hem sätter man sig vid datorn som vilat under hela natten och fram tills klockan halv fem. Skönt för den. Bara det att då man ätit middag, skrivit lite grann med underbara människor, hör man hur pappa ropar i en iver och sen står man i trpphuset till lägenheten och torkar upp spya. Jo yngsta brodern har fått magsjuka igen, som vi trodde då, och då blir de inge mer utgång för honom. Varför vi först trodde det var för att han är med en som haft magsjuka två gånger. Men det visade sig att den dumma ungen har ätit snaks med vetemjöl i från Badhuset och det får han inte göra då han nu har höga värden Gluten i blodet och är extremt känslig nu mot allt inom de området. Jag är inte arg på honom över det men jag har prata med honom så han förstår nu hur allvarligt det är och skall inte göra så igen.

För att jag gör det är en annan sak. Jag är myndig, men trots det är jag väldigt försiktig nu mera. Äter inge sådant alls nu. Eller det förekommer men det är så ytterst sällan.

Och idag skulle man ju träffa Johan med men de vart uppskjutet. Han får komma till helgen då man är hos farmor. Kommer ju vara ensam hela dagarna så vi får se vad jag hittar på.
Kanske man skall ta lite Ragnarök Maraton. Jag har ju sett hela serien, men inte efter varandra. Skall bli roligt.
Skönt med att träffa farmors djur som är så fina och trevliga.

Tjing tjing <3



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo