Detta går inte mer!

Hej!

Köpte som sagt nytt foder till Selina idag och det hete något med Digestive -35 från Royal Canin, köpte bara en liten påse för att testa och... ja det gick inte... efter en 20 minuter efter att hon ätit den så spydde hon upp det. Innan dess har hon levt på fisk, kokt fisk för den delen.

Så... vi vet inte direkt vad vi ska göra men det finns planer på att boka tid hos veterinär för blodprover och kanske en och en annan röntgen för henne. Skulle det vara så att de inte vet vad felet är, lär ju vara fodret, så vet jag inte.
Känns ju sorgligt att tänka att jag måste ta bort henne och det vill jag inte. Mår bara illa och gråter vid tanken på det. Känns ju hopplöst!
Först var det avföringen då hon fick en massa diarrér och nu detta! Jag blir tokig och orolig då jag inte vet vad problemet är.

Vi får beställa tid på måndag åt henne. Eller så ringer jag i morgon så får de ringa upp mig på Måndag. Vill inte att min sötnos ska vara sjuk :(



Jag återkommer då jag vet mer!


Stackars kisse :/ men mår hon bra annars då eller är hon hängig? Om hon fortsätter spy och ha diarré borde ni nog uppsöka en veterinär men fortsätter inte det så tror jag inte det är nån fara faktiskt. Min katt brukar också bli lite konstig i magen ibland.

2010-08-27 | 23:51:54

Du tror inte att det helt enkelt är så att hon är känslig för byte a mat? Hennes mage kanske bara reagerade på att det vart ett för tvärt byte? Och när du var i Sollfeteå kanske hon bara fik i sig nått konstigt. :) Hoppas hon blir bättre! <3

2010-08-30 | 12:56:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo