Hm...

KOmmer inte på en bra rubrik att börja detta inlägg men jag skrive rnu för att skriva lite av mig.
jag behöver de också då de var ett litet tag sen jag skrev. Iaf för dem som kanske läser min blogg och undrar vart jag tagit vägen. Men sörni allesammans jag finns här, bara på andra sidor.

Jag skall iaf i moron in till stan en snabbis på Arbetsförmedlingen för att sen åka hem. Då jag kommer hem skall jag till farmor och vara där hos henne i hela tre dagar och vakta hennes 10 höns, hund och katt. Farmor min skall nämligen till Matfors och baka tunnbröd så då är de värt att passa alla hennes djur.
Så jag har handlat lite smått och gott till mig själv som är Onion och Sourcream chips, Gräddfil, tortilla dipp och Haribo påsar godis (äta kakor är inte något jag gör så ofta). Hehe sen skall jag fylla ett föråd med dvd och VHS filmer xD (skall ha Sagan om Ringen maraton) så dem måste man leta i källaren, om jag inte finner dem blir de andra filmer att se på :)

Ja så de kommer bli lite ensam men jag har ju annars Jezie (hunden) och Sussie annars som håller mig sällskap under de tre dagarna jag är där.
Har kollat med kompisar som kanske vill vara hos mig men de verkade som jag inte fick tag i någon så jag får ensam vara hos farmor och njuta av de ensamma livet.
Har bara fått ewn uppgift av farmor (förutom vaktandet) att dammsuga, torka golven och damma av mattorna. Inte så hårt arbete men de är saker att göra under tiden man är där hos henne. Nu får man bara hoppas att man har vädret med sig.

Trött är jag också nu, trots att klockan bara är 21.30 så jag skall väl borsta t'nderna, tvätta ansiktet m.m innan jag lägger mig för att sova.
Antar att de var allt jag ville säga till er, men till andra...

Så säger jag bara ett stoort grattis till Foki som vann Bloggs Awards som: "Årets blogg", "Årets nykomling" och "Årets mest orginella" Grattis och va stolt över dina priser ^^

Tack och bock
Kram <3


Foki är sååå värd sina priser :)

i love her <3

2009-10-22 | 13:53:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo