Missförstånd!

Okey nu är det så här!
Jag har gjort om min blogg lite grann och de är att jag nu lägger in noveller som är också dem jag skriver helt själva. ända hjälp jag kan be om ibland är namn och en gener.

Och jag har bett om kritik, men skrev inte fullt ut vad för kritik jag ville ha. För det första så skriver jag mina noveller som en hobby, en alldaglig sak som gör att tiden går mycket fortare framåt. För de andra så är jag inte ute efter ett pris för mina noveller jag skriver. Dett förekommer mycket fel då jag skriver mina noveller i Word Pad, alltså finns det inget som kan hjälpa mig att se vad för stavfel som förekommer då ingen röd text under ordet kommer fram. Jag får heller inte ladda hem Microdoft World för min bror så då mfår jag helt enkelt vänta tills de finns tid att skicka in min dator på ladning.
För det tredje så ber jag ju bara om en sak när de gäller kritiken. Man skall läsa novellen som en novell. Inte haka upp sig på stavfel (nu när ni vet hur det ligger till) utan jag ber man bara läsa novellen och skriver sen sin GODA kritik, den negativa hittar jag annars själv :)

Hoppas de räckte som förklaring, om inte kommenterar man ^^


Hej!

Det skall bli intressant att läsa lite av dina noveller längre fram =)

Jag skriver själv en del och kommer även jag att lägga ut lite på min blogg mellan varven!



Lycka till!



=)

2009-11-30 | 18:35:03

Hihi fin blogg :)

2009-11-30 | 19:25:44

You go girl, bra att du står på dig:) När man läser riktigt bra grejer så spelar det knappt någon roll vilken form orden har - man älskar ju storyn ändå:) Kram på dig!

2009-12-01 | 12:19:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo