For a Long Time Ago...

... Var jag mkt mer uppmärksam på att upptadera mig på min blogg men nu verkar det som om jag inte har ork.
Men det är ju för att man inte har så mkt att skriva, vilket betyder att de inte sker så speciellt mkt omkring min värld.
Min vardag helt enkelt. Men det löser sig alltid då man väl kommer på något man kan skriva om :)

Jag har t ex sökt jobb på affären "Flash" som ligger i Birsta City bredvid Wanyes Coffe så jag hittade det enkelt med att bara lämna in mitt CV än att skriva på någon blankett.
Roligaste var att jag var först att lämna in något då de satt upp lapparna under helgen ;P
haha bäst för mig så nu hoppas jag verkligen på jobb. Jobb jobb jobb jobb... och mera jobb jobb :P

Jag köpte då med då jag var i Birsta en bok "Om jag kunde drömma" den förlängda versionen med ett kapitel om hur Edward tänkte då ahn för första gången såg Bella :) Riktigt spännande ;) Ja sen vart det en film med :P Narnia - Prins Caspian, hehe har ettan så de vore inte mer än rätt att ha andra med ;)
Efter det vart det en kafe latte på Khals och sen Arken Zoo där jag köpte in kattmat till Aca (Selinas mat vr ju slut -.-), kattgodis och kattshampoo för en väldigt dammig katt, nämligen Selina.

Dagen efter testade jag shampoot på Selina och Aca. Haha jag vart mer blöt med Selina än med Aca så det var roligt att bara dem helt själva än att be om hjälp xD
Efter det så vart de så skinnande rena att jag var glad att jag testade det shampoot :P Värt priset då den funkar med :D

Nu idag den 14/8 skall jag på krogen med Kusinen, en kompis till henne och en arbetskamrat till min kusin. Jag får nog roligt, alltid kul att lära känna nytt folk :)

Ja det var väl allt jag hade på de hjärtat jag hade ^-^
Skriv på era bloggar med så jag kan få läsa >.<Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo