P-Spruta!

Jag vet inte om jag talat om det förut men jag skriver det nu, som rubeiken säger så har jag skaffat mig P-spruta.
Innan hade jag P-piller men jag kom oftast aldrig ihåg dem eller så hjälpte dem aldrig mot min smärta som jag har. Jag får smärtsamma kramper och kräks. Det är vekrligen en hemsk upplevelse och sen vet jag att en del har det värre.
Men för mig vart den enklare lösningen att skaffa något som kanske gör att min mens slutar helt och hållet. Jag valde därför P-spruta.

Givetvis läste jag på om alla de andra olika prevetivmedlerna och just nu vart P-sprutan mitt bästa allternativ.
Kände mig jävligt påläst då jag träffade barnmorskan på Vårdcentralen för hon kunde inte berätta något om P-sprutan som jag redan visste om.

Hon tyckte jag skulle testa prutan och se. Så nu ska jag pröva den ett år och se hur det fungerar. Fungerar den för mig kommer jag fortsätta med den. Och nej, jag planerar inga barn och det har aldrig funnits på tal att de ska ske överhuvudtaget.
Älskar barn, men är rädd själv för att få barn (barnsligt va?)

Iaf idag tog jag första sprutan så nästa bli i December :)


Bild från google

Och det sved som tusan då de sprutade in injektionen! haha jag har fobi för sprutor men trotsar allt som har med dem att göra. FÖRUTOM hos tandläkaren!


Nämmen, är du också glutenintolerant? Så intressant. Det måste ju isåfall vara äftligt, min syster är det och ett par av kusinerna...

2011-09-22 | 20:49:22

Sv: Fränt, det visste jag inte! Inte undra på då...

2011-09-22 | 22:38:49

SV: nog vet jag mycket om det. Om vad man får äta, vad som händer fysiologisk i kroppen om man äter, osv. Men att det är äftligt har vi bara haft som misstanke eftersom vi inte med hundraprocentig säkerhet kunnat säga någon äldre släkting som har haft intolerans.

Hm, då kan det nog inte vara samma gen, vi är väl ändå släkt på våra mammors sida, som jag har förstått det? Då vår det nog bara en Lucky Coincidence, om än inte så tursamt. Intressant ändå...

2011-09-23 | 12:46:31

oh, det är ngt jag borde fundera på ..

2011-10-06 | 12:05:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo