Rehabiliteringen är igång!

Det har gått lite över 6 månader sen operationen i Göteborg och nu är det dags, lite mer än 6 månader sen, att börja träna.
 
Jag har saknat att kunna träna och det märks på min kondition. Den har minskat drastisk de senaste åren på grund av all smärta jag upplevt innan, men nu är smärtan som bortblåst och jag känner att jag nu kan ta itu med det!
Så i fredags träffade jag min sjukgymnast för andra gången och det var dags att komma igång med träningen och vad jag ska göra i framtiden. 
En del övningar vi gjorde fick vi gå upp 2 till och med 3 grader på för det var för lätta för mig. Men efter att vi gått igenom alla och pröva övningarna några gånger ficm jag papper på vad jag skulle träna på och vilka tider jag kunde.
Jag valde 2 gånger i veckan runt 14:30 (måste anpassa mig efter busstiderna då jag inte har körkort). Så tisdagar och Fredagar kommer jag träna på sjukhuset och arbeta upp mina muskler igen, men så även arbeta upp musklerna på överkroppen med!

Mamma hämtade mig efter 40 min träning och vi åkte till Birsta City så jag fick köpa andra träningsskor och kläder. Vi åkte till Stadium Outlet där jag hittade skor, byxor och ett linne, allt som allt gick på 760kr ca och det var väldigt billigt om jag får säga det själv!
 
Nu är det dags. Nu ska det tränas ännu en gång så jag kan återgå till min normala kroppform. Dags att köra på! Woop woop!
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo