Det har hänt så mycket och Höftleds dysplasi!

Det har skett rätt så mycket sen jag skrev något ordentligt.
 
Som en del av er sett har jag börjat publicera upp massa noveller, fast på engelska. Jag har dom på svenska med, men dom ligger på min spel blogg. Det gör dom engelska med.
 
Iaf så har jag gått ner i vikt precis som jag ska. Jag har gått ner över 15 kilo på 3 månader och jag är jävligt stolt över det!
 
Annat?
Höftproblemet har jag äntligen fått svar på och svaret är: Jag har en bensjukdom som heter Höftledsdysplasi. Det betyder att mina bäcken och höftkulan inte har vuxit ikapp med kroppen. Och eftersom jag gått så länge med detta, så har det orsakat att jag nu fått svår artros i höger höft och lätt artros i vänter. Jag har dessutom en långvarig inflamation som sitter lite längre ner på höften och som jag nu väntar på att få en kortisonspruta. 
 
Vad dom kan göra är att ge mig en bäckenben operation, där dom sågar till bäckenbene och flyttar dom mer på plats över höftkulorna. Med den här tekniken så kan jag få en frisk höft och ha så här i 10-15 år till innan jag får höftproteser.
Jag är inte det minsta nervös inför operationen. Jag vill bli bra igen och bli mitt glada och aktiva jag igen, vägen dit tar en längre tid, men när det väl sker, så ska jag börja röra på mig mer!
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo