10 saker ni inte visste om mig!

1. Vid fjärde årskursen vart jag omplacerad på en specialskola eftersom jag hade svårt att hänga med i klassen
 
2. Fick smeknamnet Lillen i flera år, eftersom jag var kortast i klassen.
 
3. Jag har alltid haft dåligt med vänner enda sen jag var liten och jag satt hellre ensam på mitt rum och lekte med mig själv, läste, skrev eller ritade. 
 
4. Jag blev extramt sårad när jag var liten av en som jag trodde var min bästa vän. Hon undvek mig på alla viss hon kunde och till slut gav jag upp att ens försöka skaffa vänner. Är så idag med, har bara EN som jag litar på till 100% och jag vägrar skaffa fler bästa vänner, räddslan för att bli sårad är lika stark idag som då.
 
5. Jag gick om 8:an för att börja i en riktigt klass och få betyg för att kunna börja på mitt drömgymnasium. Jag klarade hela årskurs 8:an och 9:an med enbart bara IG i matte.
 
6. Började på Nordviks Naturbruksgymnasium och lärde känna många härliga människor.
 
7. Skaffade mig en bästa vän där, som efter 2 ½ år sårade mig och jag vart påmind om den tiden när jag var yngre och där jag också trodde jag hade en bäst vän, som övergav mig. 
 
8. När vi hade betyg samtal med våran lärare, fick jag veta att jag hade VG i mikrobiologi  och genetik (djurens lära och beteende), vilket ska motsvara till att jag borde ha haft VG i matte med. Jag hade IG i matte.
 
9. När jag och min klass tog studenten och lämnade Nordvik, försvann Nordvik andan med oss. Och är som det var då när vi gick i skolan. 
 
10. Jag gick ur skolan med diplomerad Djurskötare och har sen dess, jobbat på 3 olika ställen. Första var på ett pakeiteringsställe, andra var i ett travstall hos Ulf Ohlsson och sista abetsplatsen jag jobbar på nu, är inom Äldreomsorgen, 6-7 olika förskolor och ska söka jobb igen på ett annat äldreboende!
 
 


Hej!
Jag har skulle gärna vilja en en förtydligan över ett av dina tidigare inlägg ( http://akrelina.blogg.se/2011/june/nu-har-man-shoppat.html )
det enda jag behöver veta är om du köpte den här tv:n på samarkan området i växjö?
kanske en lite annourlunda fråga, ber om ursäkt om du tar det på något konstigt sätt.

annars keep up the good work antar jag :)

Svar: Hej!Nej, jag köpte Tven här hemma i Sundsvall på Elgiganten! :)
Emma

2014-12-10 | 22:53:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo