Kusinerna från Amerika!

I början av förra veckan på tisdags morgonen så fick jag hem ett spännande brev i brevlådan, det kom nämligen ettt brev hela vägen från USA Ilinois, nämligen släktingarna därifrån hade äntligen lyckats fått kontakt med oss.
Det som gjorde mig extra lycklig är att jag alltif har frågat massa efter dom genom mamma och pappa och vad dom visste var att vi aldrig tog upp kontakten med dom då som åkte tillbaka till USA 1989, när dom var på besök, var jag bara ett litet Spädbarn.
 
Så att dom lyckades kontakta oss var genom ett tidningnsutklipp från 1989. 
Mina släktingar i USA kommer från Holmbergsläktet på pappas sida. Dom är efter min farfars syster som flyttade till USA då hon var ung.
 
Jag har svarat till dom och väntar nu spänt på att få ett nytt brev från dom! Jag berättade lite om mig, om min utbildning och vart jag jobbade. Berättade också att jag har 3 syskon till som dom inte alls känner till (min syster föddes 1989).
 
Det som är ännu roligare är att dom kommer komma till Sundsvall September 2014 så dom tänkte komma hela vägen hit för att träffa oss. Eller iaf var det Axel och farmor som dom tänkt på och sen min familj eftersom jag, mamma och pappa var hos mina farföräldrar då dom hälsade på. Så brevet var just till bara oss <3
 
Herregud så  hjärtar klappar på mig, hela jag är i extas för att dom ska komma och vad mycket jag har att säga till dom då dom kommer! :D
 
Sneakpeak på pappret som damp ner i brevlådan. valde att inte ta med så mycket eftersom dom lagt till adresser, telefonnummer och e-mail adresser!
 
Jag visste först inte vad jag skulle svara dom första gången så jag satt kaske 1-2 timmar innan fingarna flödade över tangentbordet!
 
Efter ett tag såg det ut så här (innan jag ändrade småfel och skickade det!)
 
Svaret tillbaka som jag fick på torsdagsmorgonen som jag gav svar på i går senast. Jobbade dom andra 2 dagar så var för trött för att tänka på att svara tillbaka på engelska! :D



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo