Då har man börjar rida... igen!

Jag äntligen börja rida igen. Innan red flitigt i 12 år tills för 5 år sen då jag råkade ut för en "olycka" (red inte ens på en häst då). Jag vet inte ens själv hur den uppkom och inte heller verkar mina läkare veta vad felet är. Är inne på mitt 5:te år med mitt "Benfel" som startade i höften och som nu har spridit sig till båda mina knän. Jag är väldigt aktiv av mig och har alltid sen 2008 gått 1 timme om dagen ungefär 4 km om dagen för att behålla en god kondition, men det är inte en dans på rosor direkt. Jag har förlorat all muskulatur sen jag slutade rida och fått levt med smärtan i 5 års tid och har även gått så många år till sjukgymnastiken att vi nu har gett upp hoppet om att inget vi gör hjälper utan smärtan kvarstår. Nu har det gått så långt att läkarna ska kolla om det är reumatism  och är det inte det så vet inte läkare vad de ska göra än att sätta diagnosen Fibromyalgi på mig, vilket jag helst slipper! 

Så eftersom jag har 6 månaders väntetid till remuatologen så tänkte jag börja rida på en ridskola och jag började rida igår, 14/2, och fick rida med i handikappgruppen eftersom benet ställer till sig för mig. 

Jag måste själv säga att hela ridlektionen gick bra. Jag fick en lugn ridlektion med enbart bara skritt och trav, skritta och trava i serpentiner över bommar m.m. Jag kände mig nöjd med min insats och kände att jag inte alls hade ont under hela ridlektionen. Utan smärtan i höften kom strax efter att jag ridit. Inte heller nu på morgonen hade jag så kraftig träningsvärk som jag trodde jag skulle få!

Jag känne rmig nöjd och tänker fortsätta rida. Det kändes så himla skönt att komma tillbaka på hästryggen igen och klara av lektionen också med bara två små fel som rättades till med en gång :D

Jag känner mig så glad och hela kroppen sprackar av lycka just nu! :D

Bild på Viktoria från min tid då jag jobbade hos Ulf Ohlsson! 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo