Usel Bloggning!

Jag har haft det en tid nu då jag vart dålig på att blogga just på denna bloggen.
 
För er som inte vet det så har jag ju 2 bloggar nu, denna bloggen som är min privata och min första men sen har jag en annan blogg med där jag bloggar om ett spel som har spelet sen April 2013 och är rätt så beroende av det.
Hemsidan heter: http://www.emmashortroad.blogg.se 
 
Men jag kan påpeka en annan grej.
 
Jag var på besök hos Vårdcentralen nu här i veckan eftersom jag vart galen på att mitt högra ben vägrade bli bättre efter alla övningar jag gör från sjukgymnasten m.m. och sen då det smärtade som värst så hjälpte INGA värktabletter.
Denna gången fick jag träffa en läkaren Docktor Rönn som tydligen var omtalad från många här omkring så tydligen skulle jag få träffa på en bra läkare.
 
Och det kunde ha gått bättre, efter att ha talat om för honom om mina problem, hur jag har försökt att undvika smärta med övningar oc käkat värktabletter m.m. 
Så kom jag fram till slutsatsen att jag inte har ont på andra ställen än benet. AJ så jag fick bita mig i armen efter att jag sa det.
 
Han började sen kolla hela mig, från topp till tå gick han igenom hela kroppen. 
Efter det så satt vi på hans kontor och pratade lite och där fick jag veta att jag hade dragit på mig en inflamation i alla muskellederna i kroppen.
Och han poängterade med att det är högst ovanligt att ha ont på så pass många ställen som jag hade, han menade att visa ställen som han tryckte och klämde på ska aldrig kännas att det gör ont. För mig var smärtan olidlig och jag ville bara gråta då han trök på mig där.
 
Så han bestämde att jag skulle få lämna blodprov för Sänk och Rematism.
 
Så nu på fredag eller lite tidgare så får jag svar på om någon av blodproverna visat något.
 
Jag lämnade 5 provrör med blod och eftersom det var en sjuksköterskeelev som stack mig såg jag ut så här efter 1 ½ timme.. ish!
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo