6 timmar kvar!

Tänka sig att nu är det 6 timmar kvar innan utställning här hemma i Sundsvall sker!
 
Jag och min kompis Simone taggar upp oss här med att sy och dona med ett burskynke (skriver in snabbt här bara innan jag återgår till arbetet). Vi har givetvis en lång väg kvar att gå innan vi är helt klara med vårat arbete innan vi får sova. 
Bland annat så ska katterna borstas och bli med extra fina innan utställningen.
 
Duscha dem var INGA problem med Stora bokstäver. Dooleys som är van att duscha klagade ett par ggr medan vi duschade och då vi torkade honom torr (mes!), medan den andra coolingen Lukas följde snällt in i duschen, lät oss duscha honom Utan protester och vart utsläppt sen fin och torr? Ja han är en bondkatt också kan jag säga så för honom ska det vara normalt att skygga för vatten eller åtminstonde bita och riva sönder oss i duschen... nopp, inget dramatiskt alls.
Utan han travade ut från duschen och tvättade sig själv torr som han sen strax efter det ville ha lite extra gos och kramar!
 
Ut över det fick vi ta oss en extra tripp till Birsta (tredje gången gillt sen onsdags) och köpa mer tyg till skynket, måttband och knappnålar till tyget. Inte nog med det så har våran fina tammus Lycka Girl (långhistoria, tar den sen med er) fått löss och vi vart tvungen att fixa lusmedel och det tog oss 2½ att få tag på Recept! ist för att köpa det Receptfria shampoot som alltid har funnits? som nu ej finns längre att köpa (morr, Vad är det för jävla ideér?? //Simone) 
 
Sen 20.00 (vi åkte in 15.30 till Birsta) har vi vart hemma, ätit mat och sen pysslat med detta burskynke som jag har designat själv (stolt!) och det ska vi försöka bli klar med i natt innan 07.00 i morgon (Jesus Christ!!)
 
Men.. jag bör dra nu, i morgon kväll skriver jag mer om vad som händer så höres vi tills dess!
 
Wish me Good Luck... or just hold your thumbs for Me, Dooleys and Lukas! We could need it! ;)
 
Dooleys på utställning i Borlänge 30 September 2012 (världens finaste bedömning från Raymond)
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo