Dags för Dalarna igen!

Samma som alltid åker jag alltid till Dalarna 1 gång om året och är borta en vecka. Måste vara ett beroende det med sen man vart bästa kompis med Dalkompisen Simone.
 
Iaf så kan jag säga så här att första dagen hos Simone i hennes nya lägenhet gick hur bra som helst. Har hjälpt henne med lite städning och gosat med katterna hennes som jag med för den delen har saknat. Sla börja plocka fram kameran och fotografera lite av mina händelser här, men just nu händer det inte så mycket till vardags.
 
Kan bara börja med att på Måndagen då jag kom, sent på kvällen, så upptäckte jag och Simone direkt efter middagen att Lukas fått ett sår under hälen på högra benet. Vi jagade ifatt den busen direkt och började rengöra såret för att se hur djupt det var. Vi kunde konstatera direkt att det behövdes sy eftersom det var ett öppet sår och en påse.
 
Vi ringde Distriktveterinärerna och fick komma i genast för att kolla på det. Det var bara att åka till Borlänge.
När vi kommer fram så kollar Sofia, veterinären, genom Lukas och lyssnar på hjärtat, som klapprade så fint men snabbt, och sen fick han lugnande för att sova en stund.
 
Ut över detta gick allting hur bra som helst. Hon gjorde rent såret och sen sprutade hon in honung i "påsen" på hällen för att slippa inflamation om det skulle uppstå, sen sydde hon igen med 2 stygn och under tiden hon fixade med stygnen frågade hon om jag ville ha en GRATIS kastration eftersom han redan var nedsövd... Ehm Ja?
 
Allvarligt talat? Vem tackar nej till en gratis kastration? Inte jag iaf! Så jag tackade ju så klart ja och sen åkte vi därifrån med en igen sydd och nykastrerad katt. Lyckliga jag!
Tills jag såg vad allt kostade.... 2670 spänn ska jag få betala... det sved i plånboken kan jag säga xD
 


Fast du åker ju dit lite oftare än 1 gång per år ;) haha. Skönt att det gick bra med Lukas iallafall! Men att kostnaden blev så dyr är ju förståerligt eftersom det var en akut tid, schysst ändå att bjuda på kastreringen måste jag säga :D

Svar: Nej... det är bara 1 gång om året. Var här för ett år sen och två år sen och nu är jag här igen. Endast 1 gång om året åker jag till Dalarna :)
Emma

2012-09-26 | 13:28:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo