Utröttad kropp!

Har känt mig helt slut de här senaste 2 veckorna och kan inte svara på varför.
Mina symptom har vart slut i kroppen, ständigt en feber som går upp och ner, ligger vaken på nätterna, somnar alltså inte oavsett om jag ser klart på en film, ser på tv eller stänger av Tven. I mörkret i min lägenhet ligger jag på rygg och stirrar i taket och väntar på John Blund som måste ha glömt mig, ont i ryggen och ständigt yrsel (ingen huvudvärk alltså).
 
Jag kliver upp på mornarna för att ta mig från sängen till soffan för att ligga där och bara låta dagen flyta på. Orkar inte med enkla dagssysslor som att dammsuga el. torka golven. Men jag tvingar mig alltid upp för att äta middag och diska efter mig eftersom det får mig att inse att det är ett måste trots att jag mår som jag gör.
Har även promenrat massor med Lissie för att hon ska få uppfylla hennes behov så frisk luft får jag.
 
Det enklaste av den hela vardagen är att leka med katterna och trots det är det en sådan enkel sak att jag inte orkar, lider med mina katter som får en sådan tråkig matte som bara ligger i soffan och ser på TV och slumrar till nu och då och inte leka med dem. Ush känner mig som en usel matte ibland.
Rensar lådan gör jag absolut, den måste rensas oavsett hur illa jag mår.
Handla lyckas jag med också men det tröttar ut mig massor sen då jag kommer hen så det slutar med att jag packar upp varorna och sen slumrar till i soffan igen.
 
Har besökt Vårdcentralen där de kollade pulsen, hjärta och lungor. Bland annat fick jag lämna blodprover som jag nu väntar på svar på.
Jag blir hemma hela den här veckan för jobba kommer jag inte klara av eftersom jag blir så apatisk ett tag där i mellan.
Suck, mitt liv suger just nu när man känner sig så här!
 
En busig bild på Lissie får pigga upp mitt inlägg <3


Alla dina symptom är samma symptom som jag hade. Enda skillnaden var att jag hade huvudvärk och magknip också. Annars exakt samma sak, yrsel, illamående, svaghet, trötthet och så :-s

Svar: Vet du vad du har då?Orkar du jobba?
Emma

2012-10-24 | 22:43:30

Proven visade ingenting, har väntat tre veckor på virus provet.. Orkade inte jobba, orkade inte ta hand om hushållet eller någonting. Under typ 2 månader :-S

Svar: Låter som mig då, bara att jag inte fått några provsvar alls en :/
Emma

2012-10-26 | 14:29:25

Sv: Virusprovet tar ett par veckor, de andra fick jag veta efter två veckor typ ^^

Svar: Har inte tagit något Virustest ännu utan bara 3 olika blodtester! :)
Emma

2012-10-28 | 16:33:50

Rent spontant känns det nästan lite som det jag har...
Kan vara värt att kolla sköldkörteln också.

2012-11-06 | 18:42:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo