Beordad att vara ute mer!

Har gått 12 dagar nu sen jag vart dålig och än är det inte över för jag känner hur det blir värre och värre för mig. Orkar ingenting. Orkade inte diska igår men gjorde det ia för att slippa tänka på att göra det då jag klev upp.
 
Men klev upp iaf, vart vaken sen 08.00 eftersom man åter igen ringt vårdcentralen där jag fått vetat att min läkare var sjuk och ang mina blodprov hade de inte skickat up något brev om det utan jag skulle ha gått hemma och vänta på att han ska ha ringt mig då han kom tillbaka.
Pratade med sköterskan som talade om att mina blodvärden var bra, men fortfarande var jag inte bra.
 
Så började hon ställa frågor till mig. Är du trött? Ja men man blir ju tröttare om man ligger för ofta också, får jag göra, är jag deprimerad bla bla bla.
Fick känslan att hon inte alls ville hjälpa mig då jag inte alls mår bra och om jag ligger ner för jag är slut i kroppen och orkar ingenting betyder inte det att jag lägger mig ner och sover. EN gång har det hänt sen har jag mest legat och vilat.
 
Jag fick en beodring från henne att vara ute och röra på mig mer i friska luften, ja men det är ju lätt då man är ständigt yr och fortfarande INTE orkar röra på mig. Så jag vart en aning arg då hon inte trodde mig, men kunde bara boka in en ny tid till läkaren och se om de kan göra mer för mig.
Vilket betyder att jag inte ska till läkaren först om 1 vecka... yey! Bra planerat idiotiska vårdcentral!
 
Nej, nu lägger jag mig igen, mår fan inte bättre av någonting just nu!
Kära Lissie får fylla ut detta jobbiga inlägg <3



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo