Vilken vecka!

Kan ju säga med en gång att jag inte vart så On till att skriva här!

Det har hänt rätt så mycket så kan lätt börja med att Dooleys är kastrerad. Han kastrerades för 1 vecka sen på Tisdagen där.
Var rätt så rolig händelse om jag får säga det själv.

Vi träffade en sådan trevlig veterinär där uppe som presenterade sig själv och vi fick följa med till undersökningsrummet där Dooleys tänder kollades först. Ja det där första var ju tänderna och det visade sig att hon hade början till att få tandsten. Men det kan man ju förstå med eftersom katternas kulor som de äter är så små så det blir inge tuggmotstånd för dem.
Men skulle fallet så vara att jag måste ta bort tandsten på honom så fine! Jag besöker veterinären hellre det och kostar på det!

Utöver detta så kollade veterinären Dooleys kulor och hittade bara en, men inte den andra. Jag skrattade något här eftersom det var så kul. När han var 12 veckor kollades han ju för samma sak för att se om båda kulorna hängde där de skulle och de gjorde det. Och bara för just den dagen så måste den ena av dem vandra runt lite ;)
Iaf så fick jag be dem ringa mig om de hittade andra kulan i buken eller om den låg ner en bit på låret.
Jag väntar i ungefär 1 ½ till 1 timme och 45 minuter innan de äntligen ringer (knäppisen vägrade somna så det tog 1 timme för honom att söva ner honom xD) men kulan var i buken så jag bad dem ta båda kulorna.

Hellre 1059 kr än 1600 kr så där sparade jag iaf in mig på att slippa åka in en extra gång för att ta bort nästa kula som väl vandrar tillbaka till sin plats.

nu har det gått en vecka och Dooleys mår väldigt bra. Och varför jag har vart dålig på upptadera har vart med att man har jobbat intensivt i hela 7 dagar så nu idag är man ledig och tar det lugnt och njuter av ledigheter :D




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo