Shopping!

Ja men igår var man ju på Birsta City igen med mamma, men denna gången med gott samvete då man shoppade.
 
Först ut var Arken Zoo, behövde shampoo, balsan och Nani Mist med Aloe Vera till Dooleys. Idag ska han duschas och göra sig extra fin för i morgon smäller det av med utställning! III exating!
Iaf så kostade allt: shampoo, balsam, Nano Mist, två borstar och en utställningslåda 638 kr. Värt det då allt kommer komma till användning mer än 1 gång.
 
Efter det åt vi mat på mat på Thai resturangen på Birsta City gallerien. Vi båda var hungriga efter att inte har ätit sen lunch så en välförtjänad måltid behövde vi. Mamma tog nudelwok och jag, mums, Biff i ostronsås (nej, det smakar inte ostron så av såsen, den har en mer söt smak).
 
Sen stack vi på apoteket så där behövde jag köpa huvudvärks/migräntabletter. Jag har för några månader sen fått spänningshuvudvärk som totalt vägrar ge med sig ibland så nu har man bunkrat upp mitt medicinskåp med mer smärtstillande tabletter mot min migrän.
Rustade även upp mig med att köpa avmaskningsmedlet till Lukas så han väl kommer hem till mig. Och det jag köper + rekommenderar är: Milbemax, det avmaskningmedlet ska lukta som kött så katterna/hundarna tar mer än gärna emot det och tuggar i sig det. Inte nog med det så dödar den all sorts mask som förekommer hos en katt. Inget lämnas kvar.
Dyrt men värt det.
 
Besökte Akademibokhandeln, nästan ett måste då man går på Birsta och där, direkt, hittade mamma 2 böcker som jag längtat efter att få köpa och tänkte göra det nästan med en gång. Men, böckerna i butiken kostade 256 och 147 kr styck! Alltså 503kr spänn för 2 böcker bara!
Hutlöst tänkte jag och mamma så då kunde jag ju kolla med Adlibris.com istället. Lyckligtvist hade de ju en dator med internet där så jag loggade in, beställde böckerna och nu till veckan kommer böckerna mina och de kostar då endast 289 kr istället.
Prisskillnad va?
 
Vad gör man inte sen då? Besöker Ica Maxi för att handla in lite för helgen då jag får besök från Dalarna så mat behöver man ju ha här hemma då tills de kommer.
Värsta med Ica Maxi, tycker jag, är själva inskaningen av varorna som man gör själv och sen betalar av dem via självbetalningen.
Hatar det! 2 ggr har jag sluppit förbi från att plocka uppå varorna medan resterande gångerna så har man fått packat upp varorna.
Mamma säger att det är ett stickprov. Men ett stickprov är en gång, inte mer.
Ica Maxi: JAG HATAR ER INSKANING!
 
Nej nu ska jag hitta på annat. Har saker som ska fixas här hemma innan man får komma igång ordentligt sen!
See ya!


Åh va spännande, nästa bok ur HON-serien! *loggar genast in på Bokus.se (som för övrigt ofta är billigare än Adlibris, bara ett tips! ;D)!*

Och ang självscanningen håller jag helt å hållet med! Ruskigt drygt med stickproverna!
Men det är tydligen så att om man har missat nåt ena gången, blir det automatiskt kontroll nästa gång oxå... Grr...

2012-06-30 | 15:54:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo