A new Dream!

Vad skulle man säga om man såg mig som en hundägare?

Lissie är mammas hund så henne tar jag bara hand om och tränar lydnad med men känner nu så här efter att Malin gick bort så skulle jag vill ha något att göra om dagarna. Under min lediga tid från jobbet så sitter jag hemma om dagarna och bara ser på tv, sitter vid datorn och leker med Dooleys.

Så något som ska ändra min vardag är en hund, en hund som gör så jag har annat att göra om dagarna. Det skulle vara helt klart en förändring för mig och dessutom possitivt så Dooleys får en hundkompis. Dooleys är ju så van vid hundar så att skaffa hem en valp hit skulle inte alls vara några problem och sen får Dooleys att vänja sig vid honom/henne.

Så det är några funderingar jag har för tillfälle. Och jag gillar idéen, då får jag komma ut och göra annat än sitta inne hela dagarna och inte göra någonting.

Och vad är mitt syfte med att ha hund?
Komm aut om dagarna, träna lite lydnad (inte tävla) och sen ha sällskap för både mig själv och Dooleys + Aca som flyttat hit på prov för att se hur det fungerar.
Ras? Har två raser jag vill tänka mig att ha och det är Chines crested/powder puff eller en Cavalier king charlie spaniel.

Och jag har redan idag hört mig för om en cavalier hanvalp med rubyfärg. Vi får se på svar m.m fram över.

Men vad tror ni? Trots mitt vikariejobb så känner jag iaf att jag vill ha hund. Och om någon annan invänder så jag vet inte... de ska inte lägga sig i helt enkelt.



Jag röstar på en Cavalier, dom är ju såå fina! ;D

2012-02-27 | 21:36:43

Förstår din tankegång och tycker personligen att du är inne på rätt spår. För om man tänker framåt med jobb och allt kanske du inte kommer att ha tid med en valp senare den dagen du har ett fast jobb eller kommer att börja jobba oftare som vikarie. Även om det kostar att ha en valp så finns det ingen bättre tid än att skaffa en då man har som mest tid. Och vad är inte lättare än att skaffa hundvakt medans den är valp? Speciellt om det är barn med i bilden :)

Det resonemanget hade jag på min sambo och det funkade ;)

Lycka till med valet i kvalet. (Både av ras och om du ska eller inte ska)

2012-02-29 | 18:22:14

Cavalier king sharles spaneil!!! :D

Jag har en sån som heter hampus.

2012-04-02 | 20:47:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo