Systembolaget kör hemkört!

Har ni någonsin hört så dumt?

Fick veta det idag från en arbetskamrat på jobbet och jag måste medge att jag tycker det är absolut det dummaste jag har hört. Menar hallå?
Varför i hela friden ska de börja med hemkört? Annat är det väl om man kör hem mat, men sprit och öl eller vad fan de nu beställer?

Nej, alltså nu går de allt för långt tycker jag! Jag tycker de har bra tider här då det gäller systembolaget. Söndagar är det stängt, lördagar har de öppet till två tiden (vad jag vet) och sen öppet några timmar längre på torsdag och stänger sen vid lagom tid på eftermiddagarna under resten av dagarna.
Men jag menar allvar? Tror inte det kommer fungera för till slut kanske det bara bli en massa oseriöst som ringer och låtsas vara vuxen för att få köpa ut.

Åldersgränsen för att få på systemet är ju 20 år så hur mycket kommer inte den tjänsten att utnyttjas? Bullshit!


Bild från google



Du skall nog se att vid själva utkörningen så måste man kunna uppvisa leg ;) Och om man inte kan det får man säkert "böta" genom att betala utkörningen och sedan inte få spriten :p Tycker att det var en ganska smart idé. För till exempel bröllop eller 60-årskalas och sådant. Behändligt med utkörning då så att man slipper bära själv:p

2011-09-27 | 12:20:14

Usch, så dumt! Hur lätt kommer det då inte vara för de alkoholister som sitter hemma, försöker kanske bli av med sitt beroende. Då blir det ju superenkelt att få hem det... Behöver ju inte ens gå ut...



Åh, känns som om det där bara blev svammel men du förstår nog ändå, kanske...

2011-09-27 | 15:58:47

Sv: Tack för tipsen. Men det är ju inte därför jag inte bloggat. Det är ju för att jag inte haft tid xD haha

2011-09-27 | 23:01:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo