Jag tippar rätt alla gånger!

Så sant som man heter Emma iaf. Åkte ner till Dalarna i onsdags med Simone och nu sitter man här på hennes rum med Malin någonstans i rummet. Förmodligen skäms hon lite som givetvis vart tvungen att riva ner en kruka så den small av och gick sönder. Förutom det sitter man här med rinnande näsa, nyser och hostar. Jo tacka för det! Andra gången gillt kallas det för förra året då jag var här hade jag exakt samma syphtom. Bara att den jag har nu är väldigt lindrig. Den jag hade då för ett år sen var ju rena rama pesten. Vi får se sen hur länge den här förkylningen sitter i!

Må tro det har hänt mycket hos Simone sen jag kom. Lika mycket kaos som det vart hemma hos mig känns det som om jag gjort lika mycket saker hos henne som ledet till att nu sitter man här med ont i rumpan. Jo klart som fan man måste ramla ner för trappen så det smäller och donar i hela huset. Hahaha, as ont i rumpan men tur var väl det. Rumpan kan jag ta att ha ont i.
Kommer väl snart ha ett fett stort blåmärke på vänstra skinkan *skrattar*

Förutom det så har jag hälsat på D-kullen (bilder ska komma) och E-kullen. Fatta så söta och underbara de är. Vill liksom bara ta dem hel. Undra om de får plats allesammans i transportburen? *Tittar på transportburen* nje... det kommer bli förfärligt trångt.
Malin är med mig med. Kommer satsa på utställning sen då jag får hem min Ragdollkille så då måste Malin börja redan nu att vänja sig att åka längre sträckor.

Och för henne gick det bara bra. Var mellan Sundsvall och Gävle som hon hade lite nervositet och försökte ta sig ut genom buren genom att bita och klösa sig ut. Men det löste sig för sen då vi kom fram till Gävle och bytte tåg så fick hon komma ut och leka lite. Så sen under resten av resan hem till Dalarna så lekte hon och sov.

Nu bor hon ensam uppe på Simones rum. Iaf ibland. Någon gång nu och då får EN av Simones katter träffa Malin och de funkar bra ihop. Papaya eller Paya som hon kallas, brukar funka utmärkt ihop med andra främmade katter så de två här har funkat utmärkt tillsammans. En så länge försökte Malin bjuda upp henne till lek men Paya var lite skeptsik och höll sig undan, hon hade nämligen hittat Malins transsportbur och somnade i den, söt!
Nu sitter jag iaf på hennes rum och funderar på vad jag ska hitta på.

Ska iaf via er bilder på E-kullen så ska jag väl sen fotografera D-kullen med Simones nya superobjektiv <3
Nu har jag inte kanske fångat alla 5 ungar på bild så det kan förekomma flera bilder av samma katt men vad gör det? Kattungar är ju så goa så.
Ni ska veta hur svårt det är att fotografera kattungar som har full språng i benen xD



Ja det var en liten del av E-kullen. Nu ska jag bara ordna några få saker så lär jag sen förmodligen fotografera D-kullen.
Ska visa en bild på killen jag visat intresse för och vi får se om jag nu kommer få vara den som köper honom ^^

Tjao :P




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo