Ny Kategori - Kattuställning!

Kattutställning kommer vara en framtida hobby för mig. Men också som många andra säger "En dyr hobby".

Men för mig är det okej. Det gäller att helt enkelt planera vart och vilken utställning jag ska på, vilka katter ska med (Malin och Dooleys ofc), boende (om man inte kanske får det redan genom kompisar eller släktingar) m.m.

Det är mycket som ska planeras men jag har en kompis som nog kommer hjälpa mig att komma på fötter så nu finns det planer på att det ska bli utställning redan efter Januari 2012, eller iaf efter den 27 Januari 2012.

Kan tilläga att nu håller man på att lära Dooleys och Malin att bli burna på utställningsvis och att de håller på att lära sig att bli duschad.
Malin är den svåra av dem eftersom hon vägrar sitta i duschen när man duschar, men hon kan vara inne i duschen, då det är blöt, då man har duschat klart?
Dooleys för den delen är nog snart så pass van att jag ska kunna tänkt mig att duscha honom men jag tar det lugnt med honom. Framsteget nu är att jag har blöt ner hans svans utan protester!

Svåra uppgiften blir Malin... xD



Fotograferad på kattutställningen som var nu 21-23 Januari 2011. Bilden är fotograferad av mig och katten på bilden är: S*Katrinelunds Sioux!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo