Eon chockad!

Kunde man aldrig tro.

Efter att Eon ringt mig och pratat ang detta med kilowatt som jag har i lägenheten så kom de på att jag kunde få ett fast elnätverk genom att de sätter ett kilowatt pris som blir fast i 3 år... som ni ser så som jag skriver har jag INGEN koll och fattade inte alls vad de sa.
Alltså så som jag skriver är liksom en chock för mig, det är ett bevis på att jag inte har koll alls. Ända jag vet är att de här fasta elen jag har kommer jag ha i 3 år, det skulle vara grymt mycket billigare än vad jag har det nu.

Men fram till vad jag ville säga är att jag hade fått hem en räkning från Eon på 1200 kr, alltså tänk er, en liiiten lägenhet på 30 kvadratmeter som drar såååå mycket el på 3 månader, det är sjukt?
Mina föräldrar vart lite skeptiska mot elen också så vi hörde oss genast av till Eon. Iaf så fick jag hem en till räkning(?) på 147 kr som jag ska betala om en månad.

Skeptiska igen? Nu var vi rädda för att vi fått sista elräkningen man ska få innan man flyttar ut så nu vart det att ringa Eon igen (haha min pappa sköter det snacket! ;P) och efter att ha pratat en 15-20 minuter med dem så berättade min pappa något jäkligt intressant som är värt att nämnas.

Hon som min pappa berättade med och som var den som skickat in räkning har ALDRIG, ALDRIG skickat en sådan dyr elräkning till en liten etta, aldrig alltså??
Hon sa att oftast brukar de skicka en sådan räkning till en lägenhet på 3 rum! HALLÅ? 3 RUM!! o___O

Så, nu blir det att prata med DinBostad för de hade iaf skickat ett mail till Eon med den ynka texten: "Vi tar hand om Emmas el från och med nu...".... jaha... vad mer då?

Så nu fortsätter utredningen. Efter jobbet i morgon ska pappa och jag ta ett ALLVARLIGT snack med DinBostad och sen fortsätta denna jäkla karusell!



Jag tror att en Bild på Aca är såååå mycket roligare än en bild på Eon eller DinBostad loggan, right? ;)


SV: Det är bostadsrätt :)

2011-11-23 | 18:11:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo