Earth Hour!

Kom ihåg det idag! Idag släcker vi ner allting som finns i huset så det blir svart!
Jag är en av dem som kommer delta eftersom det är något som är viktigt för världen. Jag har alltid vart med på det och kommer fortsätta.

Förutom det så har man haft det super kul hos min kompis. Kan säga att det var wåffel och fördeldagsparty typ. Och jag hade det super kul. Drack mosserande vin, en eller två drinkar och mådde allmänt toppen. Tills man håller på att somna runt midnatt så då var det väl inte så vidare kul, att känna sig trött. Men har man jobbat så har man.
Dessutom så har man ju ställt in sig på att jobba och lägga sig visa tider. Som det ska bli ändring på för den 28-30 April så är syrran, jag och mamma i Sthlm och lever osäkert på gatorna så håll er borta fron oss x)

Jo, också har man jobbat idag från 09.00 till 15.00. 5 timmat helgOB så det är ju kanon. De hade det lite jobbigt på jobbet så jag hoppade in snabbt för att finnas till hjälp. Tycker det gick bra så jag hoppas dem på jobbet var tacksam för att jag var där och hjälpte.
Fast, för mig kändes det som om jag knappt gjorde något, men får hoppas att det inte stämde för då blir jag nog lite så där... bryd?



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo