Andra gången Lissie blir klippt!

Idag kom man ju som sagt hem från Sollefteå så det tog ungeför 2 timmar att komma hem till själva sundsvall och kanske en 20-25 minuter att komma hem till lägenheten.
Så när man kommer hem så åkte man igen efter en 45 minuter för då skulle Lissie klippas igen.

Vi kom kanske en halvtimme tidigare men hon kom in strax efter kvart i 2 så vi behövde inte vänta i all evighet. Under tiden medan hon klipptes åkte pappa och jag till BOOM, K-rauta, Birsta City, IKEA och Ö&B.

BOOM kollade vi bara på soffor och annat roligt, hittade inget speciellt där.
K-rauta vart det en hel del, bland annat två taklampor till hallen, golv"spakel" och sen annat smått och gott till hemmet.
Birsta City besökte vi eftersom jag skulle på Akademibokhandeln för att kolla efter en bok om hundtrim, de hade ingen så det blir att kolla via internet och hoppas finna en. Ska börja klippa Lissie helt själv nu när jag ser hur de ska vara klippta.
IKEA var vi och fikade: En bulle, en chokladmouse med grädde och två kaffe. Haha stackars pappa, han bara skrattade och tyckte att han vart ruinerad på 17 kr då han lämnade fram en hundralapp xD Var ju lite så där roligt.
Ö&B, vad handlar man oftast där? Jo mer så där nödvändiga saker. Men det vart en krydda, rakhyvlar, hällrengöring, Body Butter med Jordgubbsdoft och annat där till. Mycket nödvändiga saker på Ö&B.

Vi kommer till baka strax efter halv 4 för att hämta Lissie och hon vart väldigt fin, ända som jag var missnöjd med var hur hennes panna var klippt. Så den ska jag klippa till så jag får den som jag vill ha henne.
Förutom det vart väl hon som klippte henne förvånad då hjag sa att till sommaren skulle vi klippa ner henne helt. Hon tyckte inte alls att vi skulle göra det.
Vart så chockade då jag sa väldigt tydligt, för att hon inte skulle missförstå mig, att hon inte hade stamtavla eller var en utställningshund.

Så jag och min bror pratade igenom om det så vi kommer klippa ner ryggen, under magen och tassarna till sommaren på henne. VI får väl ta och följa rasstandarden då, även om jag tycker det blir dumt för hennes skull. Men blir pälsen för påfrestande för henne, försvinner ALL PÄLS!



Man kan se att luggen inte är så klippt som jag vill ha henne, så bra att jag har en sax och en kam för det jobbet :)


Ja sen så kostade man på sig 189 kr för PlaQoff för bara 60 gram. Jag vill inte se att mina djur får en hemsk och ful mun. Så nu får man se hur bra detta är.


SV: Åh tack så mycket ^^ kul att höra att folk gillar den. Tyckte det var väl behövligt med lite förändring.



Va fin hon blev :) Tassarna blir alltid så fina, runda och fluffiga på hundar när de har blivit klippta, så gulligt ^^

2011-03-14 | 20:00:33

Svar: Jag håller med dig! Vi lär väl inte ens få delta i Eurovision i år.. kommer säkert åka ut i kvalet ^^' Men man får väl hålla tummarna ändå ;D

2011-03-14 | 21:30:21

Det är bra att du handlar PlaqueOff (kund till mig). Meeen, du kunde sagt till, har 400 burkar här hemma av de nya versionerna (en speciell för hund och en speciell för katt). L

2011-03-14 | 22:53:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo