Shopping!

Tog mig tid att åka med mamma och syrran till Birsta City och handla kläder, underkläder, smink (bra smink, inte H&M smink ;)) och en bok.

Vart väldigt nöjd med mitt köp, dock ångrar jag så sjukt mycket att jag inte köpte ett par skitsnygga jeansbyxor på Carlings. Trots deras reapris på dem så kostade iaf byxorna 1219 kr. De satt så bra över benen och rumpan och var väödigt låg i midjan. Sådana byxor har jag inte och vart så glad att jag fann sådana. Dessutom stuprör och hatar egentligen sådana byxor med men dessa var så sköna att jag vart så besviken på mig själv att jag inte kostade på att köpa dem iaf.

Aja... vi får hoppas jag har mer tur en annan gång så jag kanske hittar ett par andra som är snygga. Vet nu att min storlek på jeansbyxor är 27/36 :)
Hehe lika bra att komma ihåg det via bloggen så jag vet vad jag ska ha nästa gång. Eftersom jag är ganska så kort (153 cm) så har jag svårt att finna byxor som passar vid benen, gör dem inte det och jag gillar dem löser jag det alltid på något annat sätt. Hårsnoddar är ett alternativ eller att man har en symaskin (som jag då inte har?)...


Dags för en frågestund på bloggen. Ställ gärna en fråga :)



Ha det så bra!

2011-01-03 | 19:15:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo