Ritplatta!

Idag har jag äntligen köpt min efterlängtade ritplatta och jag är väldigt nöjd med den. Dessutom var priset inte så farligt utan det var ett kanon bra pris för den (haha jag betalade ju bara 299 kr själv för den, resterande var ju 500 kr presentkort) så nu har man ritat två bilder (en raderade jag och en la jag upp på facebook) och den var nog väldigt roligt.

Detta underlättar mig att försiktigt komma igång med att rita, jag är ingen begåvning, men ibland kan de ske undervärk som kan överaska mig med. Kommer ihåg en hästbild som jag ritade för ett år sen, har bilden kvar än eftersom den är för fin för att tas bort eller slängas i sopkorgen. Trots med är den ritad på ett randigt papper och inte ett helt vit. Thihi ^^

Min ritplatta: http://www.dustinhome.se/pd_5010332824.aspx?csref=Keybroker_Google_Adwords__RTA__ (Sitter vid mammas dator så Mozilla Firefox funkar inte så som jag vill det >_<)
Denna är en billigare sort som man beställer hem, min kostade 799 kr och då var priset lagomt. Anmdra prisklasserna jag kollade på var mellan 999-5000 kr så mycket spenderar jag inte på en hobby :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo