Filmer jag nu har sett!

Har inget att komma med mer än visa, ge betyg och säga vad jag tycker om dessa filmer som jag sett.



Betyg: 3/5
Mitt tycke: Okej, nu har jag med sett denna filmen och vad jag tycker är att den är varken dålig eller super bra, det ligger någonstans där mitt emellen. Det jag mest gillade var den så kallade "kicken" som de berättade om. Den kicken har vi alla vart med om. Ut över detta så var det en av de bästa filmerna med Leo.



Betyg: 3/5
Mitt tyckte: Jag älskar Sex and the City. Älskar serien och jag älskar fortfarande första filmen. Jag hade hoppats att tvåan skulle ha dem förväntningarna med. Fast det som gjorde mig mest besviken var att det var mycket komplikationer mellan vännerna och Carrie vart helt sjuk, hon var inte den där man tyckte synd om i ettan eller att hon hade en så stark karima.
I den här filmen var hon ohyffsad och ville att allt skulle ske på hennes vilkor. Nej, ska det komma en trea så får hon skärpa sig fram tills dess.



Betyg: 4/5
Mitt tycke: Jag tycker om svenska filmer, men det är inte alltid att de fångar mitt intresse. Jag föredrar hellre Amerikanska filmer. Men nu när man äntligen har sett Låt den rätte komma in så måste jag säga att detta är en skit bra svensk film som jag gillade skarp. Storyn var bra, tyckte synd om Oskar och sen satt man där och bara vänmtade på att Elli skulle komma till undsättning. Hennes sätt att spela Vampyr var just den där vampyrism som jag vill se. Vampyrer rules!

Alla bilder kommer från google så jag har ingen äganderätt till bilderna.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo