Social fjäril?

Nu är man ledig och man får hoppas man får sova ut i morgon (måndag) under tiden ville jag bara fundera på en sak som jag störde mig ordentligt på då jag kollade på Melodifestivalen. Jag tänkte då på låten Social Butterfly.

Okey jag börjar så här. Satt på jobbet tillsammans med en pensionär och kollade på melodifestivalen. Det var en lugn kväll så hon och jag hade det extra trevligt. Pratade si och så om deltagarna och deras kläder, låten och vidare. Bara det att då vi kom till Social Butterfly höll jag verkligen på att kikna av skratt.

Allvarligt talat! Det första jag lade märke till var just att Rasmus Viberg sjöng falskt i början, det vart ju bättre sen in på låten men den andra tanken som flög in i huvudet var: Jaha, Karlsson på taket. Vart är propellen? det var ju en av de första tankarna som kom upp.

Jag har aldrig vart med om något sådant löjligt. Han kunde ha tagit vilka andra snygga kläder som helst men istället kommer han ut som Karlsson på taket! Karlsson på taket?? Extremt störande.

Var detta bara min tanke? xD


SV: Nej, samma sak för mig det var min lilla älskling.

Inte alls roligt när dem dör och tyvärr lever dem ju inte så länge :(

2011-02-06 | 22:02:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo