Man kanske borde passa på nu!

Snart är det både Alla hjärtans dag och Fetistas dagen, så man kanske borde passa på nu när man är ledig så man kan hinna baka bullarna tills fetisdasdagen.

Känner mig extremr sugen på just semlor idag. Dumma är ju att när man har Glutenintollerans så måste man ju baka sin egna för på Ica eller någon annanstans går det att köpa. Knappt du kan köpa en på ett café (kan ju finnas risk för andra smulor i dem då).

Skulle ha åkt in till stan idag med Aktivitetsstöd men det orkade jag inte så jag tar det i morgon. Man får ju hoppas på att mamma orkar skjutsa in mig för jag tänker då med passa på att åka med Aca till veterinären för årets hälsokoll och Vaccination. Senast hon vaccinerades var ju 2008 så nu är det dags igen.

Ja, inga kommentarer om det, jag vaccinerar min blandraskatt eftersom jag värnar om hennes hälsa. jag gör allt för henne så se inte ner på böandraskatter ni med raskatter. Tack då var det sagt :P



Det var den ända ute bilden jag fick på Aca då jag tog med mig både henne och Lissie ut. Var super svårt eftersom Lissie vägrade låta henne vara ifred xD


Vi vaccinerar också våran bondkatt, varför skulle man inte göra det? Hatar när folk ser ner på bondkatter (blandraskatter), de är lika bra katter som raskatter och enligt mig förtjänar de att bli omhändertagna på samma sätt.

2011-02-08 | 13:34:41

Åh, fettisdagen! SUGEN! 8)

Svar: Tack :D

2011-02-08 | 15:05:55

Jag gillar din blogglayout! :D

2011-02-10 | 19:05:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo