Mer julklappshandel!

Men inte för min del då jag är klart (guud såå skööönt!), men för min pappa. Jag följde med han in till Birsta City idag medan Lissie klipptes hos hennes trimmare.

Pappa skulle köpa en julklapp till mamma så vi velade runt i nästan en halvtimme innan jag kom på vad hon ville ha så vi hittade den till slut.
Ut över det så handlade vi på Ö&B, eller pappa handlade massa julgodis (haha som om mer behövs! xD) och en slagborr!

Sen bjöd pappa mig på Ikea så vi åt lunch där.
Jo innan så var vi till Arken Zoo med. Djuren här hemma skulle ha mat så nu har Aca slutat banta eftersom hon hade gått ner så fint i vikt att nu får hon äta lite fetare foder men under samma måltidsmängd. Hon är super megafin i hullet nu och det märks på hennes ansikte att hon gått ner i vikt.
Jag för den delen kom på att jag hade en värdkupong från Sundsvalls Djurhem som jag tog mig till nu på Arken som var Iams 300 gram påse mat och Ever Clean kattsand klumpbildande 6 kg, väl värt att ha här hemma!

Kommer hem senare till mina föräldrar, tar en katt julmust och börjar slå in paket. Lissie ska få julklapp med som består av Godis, hundben och en gul mjukisvovve (som kan påminnas om hennes gula nalle som tyvärr är begraven).

Känns som att den här Julen kommer bli kanon!

Nu ska jag på Ica och köpa lite gotta! (a) Har två nya filmer jag vill inviga att se!




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo