Tuppeware!

Som ni minns så var ju jag på tuppeware party för några veckor sen!
Idag fick jag hem mina saker och jag vart så glad! Eller mamma fick dem nu igår kväll då hon skulle jobba natten. Jag har inga egenfotade bilder på mina saker (en av dem måste man sätta ihop) så jag lägger in bilder från Google så ni kan se hur de ser ut.

Det är fantastiska grejor så jag tror jag med kommer ha extremt stor nytta av dem!

Gästgåvan: Vi fick en gästgåva då vi kom på partyt. Det är en liten svart skål med lock. Och handlade du för över 600 kr så skulle du få två av dessa.


Quick Chef III: Har ni tänkt på dem gångerna man ska ställa sig ner och göra en sallad? Plocka fram allting så som kniv, skärbräda och sen alla grönsakerna och haka dem var för sig!
Jobbigt, jag skaffade mig en Quick Chef 3 som nu hakar allting åt mig. Lägg ner allting i bunken och snurra den för hand ett par varv sp har du redan en färdigställd sallad. SKITBRA!
Den här kan du också vispa grädde med och göra marinader, såser m.m. Fantastisk uppfining!


Hållare för hushållspapper: Haha nu undrar ni säkert varför jag har den här? Jag ska som sagt flytta snart och hushållspapper är något som jag tycker är bra som finns i hemmet. Och därmed måste man ju ha en hushållspappershållare med. Denna kostade 99 kr och skulle visst vara skitbra. Får hoppas på det då jag väl kommer mig an att använda den. Vilket är då man äntligen har flyttat ^^

Alla bilder är som sagt från google. Bättre bilder på mina saker kommer komma sen.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo