Grundkurs 1 - Första lektionen!

Igår var Lissie och jag på första lektionen i grundkursen.
Super trevlig folk man får jobba med.

Ut över det gick det väldigt bra. Lissie fick bra beröm eftersom hon klarade det mesta som vi testade. Första saken vi skulle göra var att gå slalom runt i en ring. Alltså, dem som var med i grundkursen stod runt i en ring så skulle vi och våran hund, en efter en, gå slalom runt dem.
För Lissie gick det utmärkt eftersom jag fick kontakt med henne.

Lissie och jag har aldrig övat på det där med kontakt så det var något nytt för oss. Och jag tycker det gick bra, bara det att leksaken jag hade med mig var inte så där speciellt roligt. Så nästa gång blir det en socka som jag tar med mig (jo, Lissie har en tjockare strumpa här hemma som vi gjorde om till en leksak).

Sen medan vi testade på inkallning så gick jag runt och försökte få kontakt med henne, och började om träningen. Har visst lärt henne att sitta på fel sida av benen (ops!) så nu måste vi träna om det. Jag får hoppas det blir framsteg eftersom Lissie är så mycket inne i nu att sitta på högra sidan istället för vänstra.
Iaf så var det våran tur sen med att testa inkallningen.

Jag skulle springa längst med en byggnad, ungefär lite mer än hälften av byggnaden, så skulle jag sen sätta mig ner på huk och ropa: "LISSIE HIT" så ska Lissie komma efter mig och sätta sig ner på min vänstra sida.
Nu gjorde hon inte det men hon kom till mig och det var beröm nog så då vart det mycket beröm och lek och godisbit.

Super stolt är jag över henne så nu längtar vi båda till nästa vecka <3




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo